Çözüldü FeatherBoard bir kaç bilgi ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

Selamlar. Şöyle bir server menüm var önceden faction açmak istiyorduk ancak survivale dönelim istedim ve şu an bu menüye + olarak en çok blok kazanları veya en çok balık tutanları ekleyebilir miyim? bu dataları leaderheads plugininden aldık ama şimdi nasıl yapıcağımı bilmiyorum ya da ayrıca ilk menüye claim hakkı ve claim arazisini göstertmek istiyorum nasıl yapıcağım?
2020-12-22 (1).png
2020-12-22.png

Selamlar. Şöyle bir server menüm var önceden faction açmak istiyorduk ancak survivale dönelim istedim ve şu an bu menüye + olarak en çok blok kazanları veya en çok balık tutanları ekleyebilir miyim? bu dataları leaderheads plugininden aldık ama şimdi nasıl yapıcağımı bilmiyorum ya da ayrıca ilk menüye claim hakkı ve claim arazisini göstertmek istiyorum nasıl yapıcağım?
Ekli dosyayı görüntüle 152056Ekli dosyayı görüntüle 152057
Kod:
%leaderheads_name_<statistic>_<time>_<rank>%
Kod:
%leaderheads_value_<statistic>_<time>_<rank>%
şeklindedir daha fazla bilgi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan öğrenebilirsin.

Kod:
%leaderheads_name_<statistic>_<time>_<rank>%
Kod:
%leaderheads_value_<statistic>_<time>_<rank>%
şeklindedir daha fazla bilgi için
ve
burdan öğrenebilirsin.
Kullandığım plugin featherboard ve hiç bir şekilde % kod % gibi şeyleri kabul etmiyor sadece {kod} ayrıca %griefprevention_remainingclaims% bunu kullanmaya çalışıyorum olmuyor başına { } koyuyorum yine olmuyor kullandığım claim plugini de grievprevention neden olmadı bilmiyorum

Kullandığım plugin featherboard ve hiç bir şekilde % kod % gibi şeyleri kabul etmiyor sadece {kod} ayrıca %griefprevention_remainingclaims% bunu kullanmaya çalışıyorum olmuyor başına { } koyuyorum yine olmuyor kullandığım claim plugini de grievprevention neden olmadı bilmiyorum
PlaceHolderApı yükleyip kodları yazınız tabi neye göre ayarladıysanız ona göre düzenleyerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl