Çözüldü Feathboard ve Shopguı+ Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discorddan ulaş featherboard da yardım edeyim
MertCKA #4895

paketlerde var dediniz ya ondan dedim hangı pakette vardır
Yönlendirme gibi olmasın ama hostinglerin plugin paketinde var ben bu duruma karşıyım onu demeden de geçmeyim. Featherboard da 1 kod hatasından bütün tablo gözükmeyebiliyor . ücretsiz tablo pluginleri var onlar daha kullanışlı benim gibi iyi kodlama bilmeyenler bile yapıyor. ShopGui+ da İconomy ve Vault Plugini lazım onları yükleyince çalıştıydı bende.

Discorddan ulaş featherboard da yardım edeyim
MertCKA #4895
çok teşekkürler sorunum çözüldü yaptım ama hala shopguı+ menu lazım bulursan atarmısın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yönlendirme gibi olmasın ama hostinglerin plugin paketinde var ben bu duruma karşıyım onu demeden de geçmeyim. Featherboard da 1 kod hatasından bütün tablo gözükmeyebiliyor . ücretsiz tablo pluginleri var onlar daha kullanışlı benim gibi iyi kodlama bilmeyenler bile yapıyor. ShopGui+ da İconomy ve Vault Plugini lazım onları yükleyince çalıştıydı bende.
teşekkürler sorunum çözüldü ama hala shopguı+ menusu yok adam gıbı bazılarında blok yok bazı yerlerde boş gözüküyor varsa atarmısın

menü olarak bu var bende internetten buldum editleyerek kullanabilirsin

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl