Çözüldü Fazla büyü basılmıyor ve deri zırh boyanmıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sreanium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 456
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sreanium

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
MertFring

Discord:

pablo escobar#0991

Arkadaşlar sunucuda enchanted plus plugini var /enchant ile 30000 seviyeye kadar büyü basabiliyorum fakat bir sorun var. Normal minecraftın büyü seviyesinin üstünde büyü basınca veya deri zırhları boyayınca 10 saniye sonra eski haline döndürüyor. Hazır plugin paketi indirmiştim oradaki pluginlerden mi kaynaklı anlayamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
plugin1.png
plugin2.png
plugin3.png
plugin4.png
@yunanmadenci

Arkadaşlar sunucuda enchanted plus plugini var /enchant ile 30000 seviyeye kadar büyü basabiliyorum fakat bir sorun var. Normal minecraftın büyü seviyesinin üstünde büyü basınca veya deri zırhları boyayınca 10 saniye sonra eski haline döndürüyor. Hazır plugin paketi indirmiştim oradaki pluginlerden mi kaynaklı anlayamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
@yunanmadenci
öncelikle crack plugin kullanmanız büyük yanlış

Essentials'ın Config dosyası içerisinde "unsafe-enchantments: false" değerine göz atın. Ayarın tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum ama, sizin ayarınız ne ise, onun tersini yapmayı deneyin: (true/false)

bir plugine 13 euro vermek de büyük yanlış
eğer sunucun patlarsa ozaman görürüz çünkü babanın hayrına cracklemiyor içerisine forceop virüs ve başka şeyler yerleştiriyor

@yunanmadenci
Kullanma Arkadaşım vermek para yanlış ise crack kullanıyorsun ondan sonra sorun yaşıyorum
kesinlikle korsan 'a hayır!

Hangi pluginden kaynaklıdır?

enchant plugininizi değiştirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl