Bulundu FatalityMC Sunucu Alımları Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat skayp ver var bende ama mic i tel den ayarlarız 2 güne kalmaz[DOUBLEPOST=1501184304,1501184173][/DOUBLEPOST]serhat skayp ver var bende ama mic i tel den ayarlarız 2 güne kalmaz skaypım:Ali_Burak[DOUBLEPOST=1501184376][/DOUBLEPOST]serhat skayp ver var bende ama mic i tel den ayarlarız 2 güne kalmaz skaypım:Ali_Burak[DOUBLEPOST=1501184550][/DOUBLEPOST]
Skype'den eklemeniz lazım gençler Skype olmayanları almıyoruz.
skaypım var :Ali_Burak

"Builder Olmak İsteyenler İçin Özellikler:
Daha önceden veya şimdi bir Server'da Builder'lık yapmış olması.
Kendi başına veya başka Server'larda yapmış olduğu bir yapıyı özel mesaj olarak yollaması."

Form Yok ?

Kendi başına veya başka Server'larda yapmış olduğu bir yapıyı özel mesaj olarak yollaması."

Form Yok ?
Form hiçbirinde yok. PM olarak yollanacak.[DOUBLEPOST=1501362455,1501342445][/DOUBLEPOST]

Form Yok ?
Form hiçbirinde yok. PM olarak yollanacak. Veya PM üzerinden Skype ismi alınarak Skype'dan atılacak.

Form hiçbirinde yok. PM olarak yollanacak.[DOUBLEPOST=1501362455,1501342445][/DOUBLEPOST]
Form hiçbirinde yok. PM olarak yollanacak. Veya PM üzerinden Skype ismi alınarak Skype'dan atılacak.

O zaman skype : gamesumit28 / Ve Evet Builder Olmak İstiyorum :)

Merhaba, Admin Alımları Hala Devam Ediyorya Ben Talibim. 7 farklı sunucuda 3 Moderatörlük Aldım. İşimin Eriyim. (Aynı Zamanda Sunucu için Skript'de Editleyebilirim.)
İsim: Burak
Minecraft KullanıcıAdım: Thyke

Merhaba, Admin Alımları Hala Devam Ediyorya Ben Talibim. 7 farklı sunucuda 3 Moderatörlük Aldım. İşimin Eriyim. (Aynı Zamanda Sunucu için Skript'de Editleyebilirim.)
İsim: Burak
Minecraft KullanıcıAdım: Thyke
Ekledim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl