Çözüldü FastAsyncWorldEdit (FAWE) Yetki Gruplarına Göre İşlem Sınırı Ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aithraa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Aithraa

Discord:

.aithra

Merhaba, Creative sunucumda WorldEdit işlemleri için FastAsyncWorldEdit (FAWE) eklentisini kullanıyorum. Sunucuda bulunan yetki gruplarına göre FAWE'de yapılan işlemleri sınırlamak istiyorum. Örneğin VIP'ler tek seferde maksimum 5000 blok değiştirebilsin, Oyuncular maksimum 1000 blok değiştirebilsin gibi.

Bunu FAWE'nin config.yml dosyasının içerisindeki 'limits' bölümünden ayarlayıp, gerekli permissionları gruplara ekledikten sonra eklentilere reload atıp denediğimde istediğim gibi çalışmıyor.

resim_2024-03-27_225617018.png

Nasıl çalışmasını istiyorum?​

Mesela ben VIP'yim, tek seferde maksimum 5000 blok değiştirme hakkım var, belli bir bölgeyi seçip //replace işlemi yaptım diyelim. Bu işlemde hedeflenen blok sayısı 10000 ise işlemi tümden iptal etmesin, yetki blok sınırı olan 5000 bloğun işlemini yapsın, geri kalan kısmın işlemini iptal etsin istiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim? Ekstra eklenti kurmam gerekir mi? Yoksa mevcut eklentim üzerinden bunu sağlamanın bir yolu bulunuyor mu?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sunucu Versiyonum: 1.18.2+

İstediğin herhangi bir gruba bu yetkiyi verebilirsin "fawe.limit.<limitgroup>"

limitgroup = maximum sayı (kendine göre)
Hocam yetkiyi vermekte sıkıntı yok, verdiğim halde istediğim gibi çalışmıyor. Yani fawe.limit.5000 yazınca da olmuyor, fawe.limit.default (config.yml'deki limits sekmesinin grup adı default) yazınca da olmuyor. Ne yaptıysam bir türlü halledemedim.

Sorun devam ediyor hocam
Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz. Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl