İnceleme FarmVille Oyunu Kapatılıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThanatosUltio

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
97
FarmVille Oyunu Kapatılıyor!
11 yıl önce çıkan ve hala da oynanan FarmVille adlı oyun kapatılıyor. FarmVille'nin geliştiricisi olan Zynga duyurdu, FarmVille oyunu 31 Aralık 2020 tarihinde piyasadan tamamen kaldırılacak. Facebook oyunları deninince akla ilk gelen oyunlardan biri olan FarmVille, çiftlik simülasyon oyunlarından biridir. FarmVille'nin geliştiricisi olan Zynga'dan gelen resmi açıklamay göre Abode'nin Flash Player dağıtım ve güncellemelerine son verecek olması nedeniyle 11 yıllık mazisi olan FarmVille oyunu bu senenin sonunda kapatılacak.

Zynga konuyla ilgili resmi açıklamasında şöyle dedi: FarmVille'nin 2009'daki ilk sunumundan bu yana geçmiş olan 11 senenin ardından, Facebook platformu üzerinde resmi olarak FarmVille oyununun kapatılacağını duyuruyoruz. Daha önce de dediğim gibi Abode, Flash Player'ı tüm web tarayıcıları için dağıtmayı ve güncellemeyi durduracağından mütevellit Facebook, 31 Aralık 2020 tarihinden sonra platformundaki bütün Flash Player ile çalışan oyunları desteklemeye son verip, kullanıma kapatacaktır. Maalesef Abode, Flash Player'ın aldığı bu karar FarmVille oyununu da kapsamaktadır.

Farmville_Anniversary_BannerHD_v008_final.jpg

Kalan Kredilerinizi Tüketin!

FarmVille oyunu tamamen piyasadan silinmeden önce oyun içi satın alımlar devam edecek, 17 Kasım 2020 tarihinden itibaren uygulama içi satın alımlar da sonlandırılacaktır. Zynaga'dan gelen resmi açıklamaya göre, oyunun sevenleri için “FarmVille, 31 Aralık 2020 tarihine kadar oynanabilir olmaya devam edecek ve bu noktada tamamen kapatılacaktır. Bu dönemde sahip olduğunuz kalan kredileriniz 31 Aralık 2020'den önce kullanılmalıdır” uyarısında bulundu.

FARMVILLE 2 VE 3 OYNANABİLECEK

FarmVille'nin kapatılışı ardından 31 Aralık 2020 tarihinden sonra, FarmVille 2: Tropic Escape ve FarmVille 3'ü sorunsuz şekilde oynamaya devam edebileceğiz. Şu ana kadar FarmVille 2: Tropic Escape ve FarmVille 3'ü oynayamayacağımıza dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadığından böyle konuşabiliyorum.

screen-6.jpg

Ayrıca Zynga'dan gelen açıklamaya göre, oyun kapatılacağı için 31 Aralık 2020 tarihine kadar oyunun oyun için etkinlikler ile vesaire şenleneceğini de duyurduğunu söylemeden geçmeyeyim.

Geçmişe dayalı ve çocukluğumuzu hatırlatan bu ve bunun gibi oyunların kapatılması beni her zaman üzmüştür, fakat yapabileceğimiz bir şey bulunmamakta. Bir devrin en büyük oyunlarından biri olan, hatta aynı anda milyonlarca aktif kullanıcısı olan bu oyunun kapatılması haberini duyunca gerçekten bayağı bir üzülmüştüm fakat üst paragrafda dediğim gibi, yapacak bir şey bulunmamakta.

Evet sayın forum sakinler, bugünkü konum buraya kadardı. Birdahaki konumda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın!

Son düzenleme:
Oyunu açmadan önce Cheat Engine'yi açardık. Nerde o günler be :(​

Demek bir devir kapanıyor..​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl