Bulundu FarmRegion Tarzı Seçili Alanda Ekin Yenileme Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16.5 paperspigot skyblock sunucum için belirli alanda seçilmiş olan ekinlerin belirli zaman sonra otomatik olarak tekrar yenilenmesi için bir plugin arıyorum aslında aradığım plugin tam olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugin fakat neden olduğunu bilmiyorum her şeyi yapmama rağmen seçili alandaki ekinleri yenilemiyor. Bunun gibi aynı plugin varsa tavsiye verirseniz sevinirim. ( Wgli alanda kullanıcam yani sadece bu ekinlerin kırılmasını ayarlayacağım).

Detay paylaşır mısınız? Belki ben de ilgilenebilirim.
Ücretsiz ile olabilir fakat ücretliyse malesef buraya atarsanız herkes faydalanabilir.
Ücretsiz paylaşabilirim. Elinize balta alıp bir alan seçiyorsunuz a ve b arası wg atar gibi event başlamadığı sürece o bölgede bir şey kırılmıyor ama event başladıktan sonra mahsüller kırılır hale geliyor ve mahsüllerin ödüllerini ayarlayabiliyorsunuz. Bunun bir süresi oluyor süresi bittikten sonra event duruyor tekrar kırılmaz hale geliyor ve tekrar mahsül tohumları ekiliyor. Ayrıca bunu mahsül hızlandırma komutu ile desteklediğinizde mahsüller tamamen yenilenmiş oluyor.

Ücretsiz paylaşabilirim. Elinize balta alıp bir alan seçiyorsunuz a ve b arası wg atar gibi event başlamadığı sürece o bölgede bir şey kırılmıyor ama event başladıktan sonra mahsüller kırılır hale geliyor ve mahsüllerin ödüllerini ayarlayabiliyorsunuz. Bunun bir süresi oluyor süresi bittikten sonra event duruyor tekrar kırılmaz hale geliyor ve tekrar mahsül tohumları ekiliyor. Ayrıca bunu mahsül hızlandırma komutu ile desteklediğinizde mahsüller tamamen yenilenmiş oluyor.
Paylaşabilir misiniz burada denemek isterim şahsen

Paylaşabilir misiniz burada denemek isterim şahsen
Paylaştım buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl