Bulundu FarmRegion Tarzı Seçili Alanda Ekin Yenileme Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16.5 paperspigot skyblock sunucum için belirli alanda seçilmiş olan ekinlerin belirli zaman sonra otomatik olarak tekrar yenilenmesi için bir plugin arıyorum aslında aradığım plugin tam olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugin fakat neden olduğunu bilmiyorum her şeyi yapmama rağmen seçili alandaki ekinleri yenilemiyor. Bunun gibi aynı plugin varsa tavsiye verirseniz sevinirim. ( Wgli alanda kullanıcam yani sadece bu ekinlerin kırılmasını ayarlayacağım).

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Teşekkürler kurdum fakat şöyle bir sorun var daha hiç büyümemişkende kırılıyor bunu son seviye büyümüşken kırılmasını veya direk son seviye olarak büyümesini nasıl ayarlayabiliriz pluginde büyümesi için gereken süreyi buldum ayarladım ama o süre geçmedende kırılıyor ben sadece son seviyede kırılsın istiyorum böyle bir şey mevcut mu başka plugine mi yönelmeliyim

1738551456952.webp

configde sadece bunlar var

Teşekkürler kurdum fakat şöyle bir sorun var daha hiç büyümemişkende kırılıyor bunu son seviye büyümüşken kırılmasını veya direk son seviye olarak büyümesini nasıl ayarlayabiliriz pluginde büyümesi için gereken süreyi buldum ayarladım ama o süre geçmedende kırılıyor ben sadece son seviyede kırılsın istiyorum böyle bir şey mevcut mu başka plugine mi yönelmeliyim
hiçbir fikrim yok wikisine bakınız

Blockregen kullanin

Önermem, optimizesi 0. Farm Regiona ait yapılandırma dosyasını atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.
1738575434325.webp

/farmregion tool ile baltayı alıyorum
1738575471075.webp

sol tık ile en soldaki ekini seçiyorum
1738575492365.webp

en sağdaki ekini seçiyorum

1738575548017.webp

/farmregion Addregion WHEAT Disable ile oluşturuyorum
1738575573261.webp

Alan oluşuyor gardiyan olarak adlandırılan animasyon çıkıyor yukarıda fakat kırdığımda yenilenmiyor hiçbir şekilde

1738575630026.webp

config dosyası
guardians.yml dosyası boş herhangi bir bişi yok
(Not bu arada yaptığım yer wgli spawnda bir yer)
Önermem, optimizesi 0. Farm Regiona ait yapılandırma dosyasını atarsanız size yardımcı olmaya çalışırım.

1738575858986.webp

konsoldada şu yazıyor bu arada configdeki worldguard: ayarını true yaptım yine olmadı falsedede olmuyor bu arada minecraft server java sürümüm 16.0.2

Son düzenleme:
Otobüs yolculuğundayım, yaklaşık 6 saat daha yolum var, akşama kadar herhangi bir yardım alamazsanız, o zaman size bilgisayara geçip yardım edebilirim. @Ehtiyar aktif olduğunda bakar belki.
Tamamdır teşekkür ediyorum bekliyor olucağım iyi yolculuklar

Bunun için bir eklentim var kendim yaptığım. İlgilenir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl