Farming Simulator 2019 Ücretsiz Olarak Yarın Kullanıma Sunulacak Oynamak İçin Arkadaş Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 424
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Farming sim 2019 epic storeda 30 ocaktan itibaren ücretsiz olacak ve oynamak için arkadaş arıyorum. Oyuna hakim olması ve zaman ayırabilecek olması gereklidir. 20 yaşındayım 16 yaşına kadar kabul edebilirim. Buraya veya özel konuşma olarak yazarsanız beraber dc den ekleşip oynayabiliriz.

Ücretsiz olacağını yeni duydum çok sevdiğim bir oyun. İstersen beraber oynayabiliriz. Discord adresim "Emirhan ?#5530"

Merhaba, öncelikle bu güzel oyunun ücretsiz olacağını bizlere direkt söylediğin için teşekkür ederim. Daha doğrusu çok uzun süredir oynamak istediğim oyunlardan birisi olduğu için bu teşekkür ettim. Yarın müsait olmasam da belki seninle müsait olduğum zamanımda oynayabiliriz. :))

Sonoyuncu Titanyum arkadaşım. Gelmeye çalışırım :))

Oyunu denedikten sonra discord bırakanlara ulaşmaya çalışacağım.

oyunu çok severim , ama sınav , iş gibi sebeplerden dolayı müsait olamıyorum.

Oyun daha ücretsiz kullanıma açılmadı bu akşam 7 den sonra açılacağı söyleniyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

An itibariyle oyun ücretsiz kullanıma sunuldu. Discord üzerinden istek yolluyorum buraya mesaj atanlara. @Rabotics @Garoz @YigitReisOfficial @Emirhan GÜR

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl