Skript Paylaşımı Farm Hızlandırma | Sunucuzdaki farmları hızlandırın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok hoşuma gitti. Kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum. Forumdaki işe yarar Skriptlerden biri daha. : )

Merhaba,
Öncelikle güzel bir skript olmuş tebrikler. Bu skripti plugine çevirebilir miyiz? tüm oyuncular dışında sadece yazan kişide etkili olmasını sağlayabilir miyiz? son olarak sadece kaktüs için geçerli değildir umarım?

Merhaba,
Öncelikle güzel bir skript olmuş tebrikler. Bu skripti plugine çevirebilir miyiz? tüm oyuncular dışında sadece yazan kişide etkili olmasını sağlayabilir miyiz? son olarak sadece kaktüs için geçerli değildir umarım?
Tarım ürünlerinin hepsinde işe yarıyor. Plugine çevrilirmi bilmiyorum ama onun için başkasıyla iletişime geçmelisin

Merhaba,
Öncelikle güzel bir skript olmuş tebrikler. Bu skripti plugine çevirebilir miyiz? tüm oyuncular dışında sadece yazan kişide etkili olmasını sağlayabilir miyiz? son olarak sadece kaktüs için geçerli değildir umarım?[DOUBLEPOST=1517153947,1517153820][/DOUBLEPOST]Kimi önerirsiniz?[DOUBLEPOST=1517154091][/DOUBLEPOST]skript çalışmıyor sanırım, skript plugini ve skquery, vault pluginleri yüklü

Merhaba,
Öncelikle güzel bir skript olmuş tebrikler. Bu skripti plugine çevirebilir miyiz? tüm oyuncular dışında sadece yazan kişide etkili olmasını sağlayabilir miyiz? son olarak sadece kaktüs için geçerli değildir umarım?[DOUBLEPOST=1517153947,1517153820][/DOUBLEPOST]Kimi önerirsiniz?[DOUBLEPOST=1517154091][/DOUBLEPOST]skript çalışmıyor sanırım, skript plugini ve skquery, vault pluginleri yüklü
ileride istediğiniz şeyi kendim sistemine ekleyeceğim çılgın tarım sistemi

Merhaba,
Çalışması lazım, plugini için @FuryRS öneririm.

Skript çok güzel. Ama bütün oyunculara değilde sadece alan kişinin tarlalarını hızlandırsa daha iyi olur.

Geliştirilebilir.

Skript çok güzel. Ama bütün oyunculara değilde sadece alan kişinin tarlalarını hızlandırsa daha iyi olur.

Geliştirilebilir.
Bende öyle yapmak isterdim fakat direkt gamerule kodu olduğu için tüm servere işliyor.

Hocam kaktüsleri 4 blok büyütme kodu yazarmisin

Güzel fakat, baya bugları var.

sunucu sürümünü paperspigot yaparsan kaktüsüde şeker kamışını da ayarlayabilirsin.
Hocam zaten pagerde nasıl ayarliycami bilmiyorum birisi diyor pagerde.yml den bakıyorum sadce hızı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl