Bulundu Farklı Tamir Kiti Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turgutt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.359

Turgutt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Turgutt

Discord:

Turgut#7556

Arkadaşlar aklımda biraz farklı bir tarz tamir kiti skripti var ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Skripti kısaca anlatayım. Açık Mavi Renk ismi &bTamir Kiti olan eşyayı kırık bir eşyanın üzerine koyduğunuzda kırık eşyanın tamir olmasını istiyorum. Hangi eventi vs. kullanacağımı bulamadım. Küçük bir anlatım yapabilecek veya kolaysa yazabilecek var mı?

on inventory click eventi ile yapabilirsin kullanabileceğin şeylerde cursor slot of player,clicked item

on inventory click eventi ile yapabilirsin kullanabileceğin şeylerde cursor slot of player,clicked item
Biraz araştırdım fakat istediğim gibi bir şey yapamadım vaktiniz varsa yapabilir misiniz?

aklımda takılan bir soru var ? pek anlamadım bu tamir kitini örse koyunca eşyayı tamir mi edicek yoksa başka türlü mü ?

aklımda takılan bir soru var ? pek anlamadım bu tamir kitini örse koyunca eşyayı tamir mi edicek yoksa başka türlü mü ?
arkadaşın istediği şey sonoyuncudaki gibi envanterindeki kırıkeşyanın üzerine tamirkiti eşyasını getirip tıklayınca kırıkeşyanın canının fullenmesi

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl