Çözüldü Farklı Sunuculara Bungeecord Kurulumu Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mcdikmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 613
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mcdikmen

Her şey, bir ve tek şeydir.
Elmaslar
231
Minecraft
Mcdikmen

Discord:

Mcdikmen#0316

Merhabalar,

Bungeecord, lobi ve survival sunucularım için 3 tane ayrı sunucu satın aldım. Lobi ve survival sunucularında bungeecordu açtım. Bungeecord configin içinde 2 tane ayrı sunucu ekledim ip leri de farklı farklı olarak eklendi ancak giriş yapılmıyor halen. Bunların dışında ise host kısmı localhost:25565 olarak ayarlı ancak halen giriş yapılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar,

Bungeecord, lobi ve survival sunucularım için 3 tane ayrı sunucu satın aldım. Lobi ve survival sunucularında bungeecordu açtım. Bungeecord configin içinde 2 tane ayrı sunucu ekledim ip leri de farklı farklı olarak eklendi ancak giriş yapılmıyor halen. Bunların dışında ise host kısmı localhost:25565 olarak ayarlı ancak halen giriş yapılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Host kısmına localhost değil public ipv4 yani makineye giriş sağladığınız ip adresini yazmalısınız.

1614518136423.png

Dediğiniz gibi yaptım fakat böyle bir hata alıyorum. Configde ip-forwarding true olarak ayarlı. Rica etsem discord üzerinden bana ulaşabilir misiniz? Daha hızlı iletişim kurmak amacıyla. Mcdikmen#0001

Ekli dosyayı görüntüle 162791
Dediğiniz gibi yaptım fakat böyle bir hata alıyorum. Configde ip-forwarding true olarak ayarlı. Rica etsem discord üzerinden bana ulaşabilir misiniz? Daha hızlı iletişim kurmak amacıyla. Mcdikmen#0001
Sunucuya lobiye girmeden direkt giriş yapmak istiyorsanız ip-forwarding'i true yapmanız gerekir. Eğer istemiyorsanız Bungeecord'da belirttiğiniz lobi sunucusundan köprü yaparak sunucunuza giriniz. Aksi takdirde bu hatayı alırsınız.

@Mcdikmen sorununuz çözüldü ve başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?

Kilitleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl