Çözüldü Farklı Kullanıcı Adıyla Giriş Yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan babababa46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babababa46

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
guneybaba31
Dostlar herkese selam, bundan önce korsan bir şekilde minecraft oynuyordum fakat şimdi premium aldım ama daha önceden de premium istemeyen serverlerda oynadığımdan eski oynadığım sunuculardan devam etmek istiyorum ama şöyle bir durum var orijinal launcherda var mı yok mu bilmediğimden sadece microsofttaki kendi premiumumun sahip olduğu isimle oyuna giriş yapabiliyorum. Eskiden kullandığım kullanıcı adlarini koyamıyorum tabiki. Benim orijinal launcher kullanip farklı isimle oyuna giriş yapma şansım var mı acaba yoksa bu kullanici adını kullanmak zorunda mıyım?

Teşekkür ederim şimdiden

InGameAcoountSwıtcher gibi modlar kullanarak orjinal launcher ile giriş yapıp farklı isimler ile oynayabilirsiniz.

Kankam çok teşekkürler ama nereden ve nasıl indireceğim hakkında yardımcı da olabilir misin acaba gerçekten yıllar boyu çakma clientte giriş yapıp bir anda orijinale geçince hiçbir şeyi çözemedim ve bulamıyorum.

Fabric yada forge kullanman lazım. İkisinden birini kurduktan sonra aşağıdaki verdiğim linkten sana uyan sürümü indir ve mods klasörüne at.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl