Bulundu Farklı dünyalarda ısınlanmayı sağlayacak bir rtp eklentisi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar arkadaşlar, survival sunucumda 4 farklı orman dünyası bulunmakta. Buradaki dünyalar icin her seferinde farklı yerlere ışınlayacak bir plugin arıyorum. Bu her dünya için geçerli olacak ayrıca.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti, işini gayet görebilir. Eklentiye özel bir GUI tasarlarsan, farklı dünyalara yolculuk yapmayı sağlayabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti, işini gayet görebilir. Eklentiye özel bir GUI tasarlarsan, farklı dünyalara yolculuk yapmayı sağlayabilirsin.
Hocam özel gui tasarlattık da, 4 farklı dünya icinde rtp ayarlayabiliyor muyuz? Ve deluxe menude ne komutu ile bunu sağlayabilirim. Yani örneğin menude a dünyasında tıklandığında a dünyasında rastgele bir yere ısınlamasını istiyorum. Bunu hangi komudu ile sağlayabilirim.

Hocam özel gui tasarlattık da, 4 farklı dünya icinde rtp ayarlayabiliyor muyuz? Ve deluxe menude ne komutu ile bunu sağlayabilirim. Yani örneğin menude a dünyasında tıklandığında a dünyasında rastgele bir yere ısınlamasını istiyorum. Bunu hangi komudu ile sağlayabilirim.
/rtp world <world> komutu ile farklı dünyalara yolculuk yapabildiğimizi hatırlıyorum. Bunu dener misiniz?

Teşekkürler hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl