Farkedilmeme reklam için 400Tl atıcam değermi sizce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem yayın hem video yapıcak videodan çok kişi gelmezmi birde sunucum güzel forumlardada reklam var ama dolmuyor sunucuma girip bakarmısın yoksa birtek banamı güzel
Bak güven bize, o parayı o youtuberlara yedirme. Çok pişman olursun. 2017'den beri youtuberlarla çalışanları gözlemiş/çalışmış biri olarak söylüyorum bunu. Zararlı çıkan %99 sunucu sahibi olur. Yapma bunu o parayı farkedilmem'e verme.

Kesinlikle hayır. Forum sitelerinde reklam yap.
Ayrıca farkedilmem kim xd ?

Farkedilmeme 3 4 ay önce bende yayın açtırmıştım 100TL'ye bir yayın için çok istiyordu evet ama yinede bir youtuber'a vermek zorundaydım.
Sunucu yayında 105 online'a kadar ulaştı evet ama yayın bittikten 1 2 saat sonra tekrar 10-20 online'a düştü.Ondan sonraki günlerde ise evet sunucuya birazda olsa katkı sağlamıştı,20 online falan oldu ama 1 2 hafta sonra sunucu tekrardan unutuldu.
Uzun lafın kısası yayın pek bir işe yaramıyor video çekerse nasıl olur onuda bilemem ama 400TL çok para,daha iyi şeylere harcayabilirsin veya başka şekilde reklam verebilirsin.

Şaka mısın? 400₺ den bahsediyoruz Bay Doktorla konuş daha iyi.

400TL çok fazla 200TL veya 250TL olursa ver ama 400TL ye hayatta verme şimdi farkedilmem sunucuya geliyor sunucu +160 oluyor daha sonra discord nitro vs çekiliş yapıp 1 saat yayını kapadıktan sonra o 160 kişiden 40 kişi filan kalıyor daha sonra hepsi 1 hafta sonra gidiyor. xVezzy Diye YouTuber var 10k oldu 70TL Yayın yapıyor ortalama olarak 70 85 kişi izliyor ve oraya gelenlerin çoğu 2 3 hafta oynuyor yani ona verebilirsin yada başka forumlara.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şaka mısın? 400₺ den bahsediyoruz Bay Doktorla konuş daha iyi.
BayDoktor'da aynısı ? +100 oluyor yayın bitince aynı kişi sayısına düşüyor ErenayBey ve bir çok YouTuber. zaten arkadaş vermişti önceden 2 kez BayDoktora hiç bir işe yaramadı.

Özellikle tuber arkadaşlara reklam vermek saçma olabilir, oyuncular senin sunucunda kalmıyor sürekli yeni tuberler yeni sunucu tanıttıklarında sunucu da var olan kitlen çöpe gidiyor.

Önermem.

Önermiyorum, onun yerine az fiyatta daha çok kişiye verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl