Farcry 5 Tanıtım Yazısı!

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.
Elmaslar
1.248

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Öncelikle herkese merhaba MC-TR!,
Bugün sizlere kısa zamanda efsane olmuş bir oyunun tanıtımını yapacağım oyunumuzun adı Farcry 5!

far_cry_10-wallpaper-1920x1080.jpg

Farcry 5 hakkında bir haber sitesinin sunduğu bir yazıyı alıntı yapalım buyrun okuyun;
Far Cry'ın hikayesine ve oynanışına geçmeden önce oyunun kısa sürede gösterdiği yüksek performansa ve satış rakamlarına değinmemek olmaz. Far Cry serisinin sonuncusu olarak karşımıza çıkan yapım, daha ilk günden oyun dünyasının gündemine oturdu. Bilgisayar platformu için Steam’de yayınlanan yapım, şu sıralarda Steam eş zamanlı oyuncu sayısında lider konumunda yer alıyor. Henüz çıkış yapalı bir gün olan yapım Steam üzerinde 78.000’in üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak zirveye yerleşen isim oldu. Steam’de en çok oynanan oyunları arasına katılan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
’i Dota 2, PUBG ve Ubisoft’un kendi oyunu olan Rainbow Six Siege takip ediyor. PC platformunda en çok oynanan Ubisoft oyunlarından birisi olan Far Cry 5 böylelikle oyun dünyasına hızlı bir giriş yapmış oldu.

Şimdi okudunuz pekii bu oyunun birde sistem gereksinimleri var tabii sizi üzmek istemem ama :D
Hemen onlarada değinelim;

Minimum
Windows 7 SP1
Intel Core i5-2400 3.1 GHz veya AMD FX-6300 3.5 GHz
Nvidia GeForce GTX 670 veya AMD R9 270
8GB RAM

720p çözünürlükte düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.

Full HD İçin Önerilen Sistem

Windows 7 SP1 ve üzeri
Intel Core i7-4770 3.4 GHz veya AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
Nvidia GeForce GTX 970 veya AMD R9 290X
8GB RAM

1080p çözünürlükte yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Peki akıllarda tek bir soru var oyunun hikayesi neyi anlatıyor? hemen bakalım.

Eden’s Gate yeni Cennet’in Kapısı, geniş bir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ağı, daha geniş silah rezervi ve kendi inançlarına karşı gelenlere uyguladıkları baskı ile tanınıyorlar. Bu kez karşımızda önceki Far Cry oyunlarındaki düşman gruplarından oldukça farklı bir yelpaze var. İyi eğitimli, amaçları olan düşmanlara karşı değil fanatiklere karşı savaşıyoruz. Bağnazlık derecesinde tarikata bağlı olan bu kişiler Hope kasabasının dört bir yanını sarmış durumdalar.

Eden’s gate, Joseph Seed ve kardeşleri tarafından yönetiliyor. Jacob Seed askeri organizasyonlardan sorumlu. John Seed grubun avukatıyken, küçük kardeş Faith ise organizasyonun yüzü olarak görev alıyor. Yani bu savaşta yalnız değil dostlarımız ile de beraber değişik ve hayat kurtaracak savaşlara da imza atabilme imkanımız olacak.

Pekii şimdi ise oyunun fiyatına gelelim;
MC-TR 1.png

Alıcak arkadaşlar var ise ve oyun ile ilgili bir sıkıntıları var ise yardımcı olduysam ne mutlu bana.
İyi forumlar MC-TR..

Farcry serisinin utanç kaynağı ile sizinleyiz. Gerek oyun motoru gerek fiziği ve en önemlisi hikayesi ile tam anlamıyla çöp diyebiliriz. 4 veya Primal oynayin. '':/''

Farcry serisinin utanç kaynağı ile sizinleyiz. Gerek oyun motoru gerek fiziği ve en önemlisi hikayesi ile tam anlamıyla çöp diyebiliriz. 4 veya Primal oynayin. '':/''
4 süper 6 kez falan oynadım, 5'in tek beğenmediğim yönü çok kısa böyle uzatsalar bi 15 görev daha süper olur daha oynamadım fakat videolarını izledim .

Ubisoft ya.pıyor zaten, o eski günleri bize kazandırmak için bir şey yapmıyor. Ancak bu serisi far cry 3 kadar güzeldi. ;)
Far Cry 1, 2, 3, 4, Primal oynadım. Sadece ama sadece 5 kaldı. Eğer oyundan zevk almayıp durmadan eleştiriyorsanız, size verdiği özellikleri kullanmadan oynuyorsunuzdur. Bence o oyunu karalamayın!

Ubisoft ya.pıyor zaten, o eski günleri bize kazandırmak için bir şey yapmıyor. Ancak bu serisi far cry 3 kadar güzeldi. ;)
Far Cry 1, 2, 3, 4, Primal oynadım. Sadece ama sadece 5 kaldı. Eğer oyundan zevk almayıp durmadan eleştiriyorsanız, size verdiği özellikleri kullanmadan oynuyorsunuzdur. Bence o oyunu karalamayın!
Yaptığım karalama değil bir eleştiridir. Baktığımızda ünlü firma yorumcularına bu eleştiriyi sadece benim yapmadığımı anlayacaksınız. Gamecon Fuarında yılın en iyi oyunu diye tanitip böyle bir oyun ile çıkmaları bence rezaletti. Detroit veya Gow gibi rakipler varken o ödülü unutsunlar bence. :|

Yaptığım karalama değil bir eleştiridir. Baktığımızda ünlü firma yorumcularına bu eleştiriyi sadece benim yapmadığımı anlayacaksınız. Gamecon Fuarında yılın en iyi oyunu diye tanitip böyle bir oyun ile çıkmaları bence rezaletti. Detroit veya Gow gibi rakipler varken o ödülü unutsunlar bence. :|
Ben sana bir karalama atmadım. Sadece oyunun verdiği özellikleri bilmeyip, sonrada boş boş konuşanlara dedim. ;)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl