Far Cry 6 Joseph: Collapse DLC Çıkış Tarihi Açıklandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eratonos

No Mercy
Elmaslar
344

Discord:

blackeratonos

1643922713858.png

Far Cry 6 Joseph Yeni DLC Çıkış Tarihi
Bildiğiniz gibi Far Cry sezonu Ubisoft firması tarafından geliştirmektedir. Şahsen benim en sevdiğim ve oynadığım tek sezon Far Cry 3 sezonudur. Aslında sebebi sanırım o zamanlar bilgisayarın kaldıra bileceği tek en son serisiydi. Ne kadar bu seriyi sevsem de birinci serisinin bir videosu beni kendisine bağlamıştı. Zaman ne kadar da hızlı akıp geçiyor dimi? Ben hala üçüncü seride kalmışken bi' baktım altıncı seri çıkıyor. Far Cry 6 sezonun sass'ında yer alan üçüncü ve sonuncu DLS olan Joseph: Collapse'in çıkış tarihi hakkında resmi olarak bir bilgi verilmiş bulunmaktadır.

Joseph: Collapse'in esas amacı oyuncuları Hope, Montana'da bir roguelite macerasında Far Cry 5 antagonisti Joseph Seed olarak kullanıyor. Bu yeni hikaye, onun kendi içindeki şeytanlara karşı savaştığını ve orijinal oyunda da kötü roller oynayan aile üyeleriyle yüzleşmeye çalıştığını görüyor.

Önceki Far Cry sezonun da kötü adamları Vaas Montenegro ve Pagan Min'i benzer şekilde yeniden ziyaret eden önceki iki DLC gibi ölmek kampanyanın tipik roguelike bir şekilde başlamasına neden oluyor. Ancak silahların seviyesini yükselten ve sonraki koşuları çok daha kolay hale getirmek için Joseph'in sağlığına ve beceri setine kalıcı nimetler sağlayan puanlar kazanmak için zorluklar ve görevler tamamlanabilir.

Far Cry 6 DLC destanının bu son bölümü de başından sonuna kadar eşli olarak oynanabilecek. Buddy Pass sistemi sayesinde oyuncular, sezon geçişine sahip olmasalar bile başka bir Far Cry 6 sahibini birlikte yolculuk boyunca oynamaya davet edebilirler.

Esas Haberler

Joseph: Collapse, Far Cry 6 sezonluk geçişi zaten satın alanlar için ücretsiz olacak, ancak önümüzdeki hafta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, PC'ye geldiğinde 15$ (anlık kur: 203TL) karşılığında ayrıca satın alınabilir.
Üstelik Stadia platformuna da geleceğini duyurdular.

Çıkış Tarihi: 8 Şubat olarak belirtildi.
Konu daha yeni duyurulduğu için kendisiyle alakalı doğru düzgün bir video bulamadım.
Ama umarım Far Cry hayranları için güzel bir haber olmuştur.

İyi oyunlar dilerim efenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl