FANTASY SKYBLOCK SPAWN - İNDİRİMLİ BİR FİYAT - ÇOK UYGUNA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nykseus

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
118
Minecraft
Nykseus

Discord:

Nykseus#4859

Merhabalar, ben Nykseus sizin ne istediği bilen birisiyim.
Yeni ürünler ortaya koymayı ve insanlara yardımcı olmayı hedef belirleyip bu işi severek yapıyorum. Sizlere uygun ücretler sunuyor, sizlerin memnuniyetini sağlıyorum. En iyi ürüne mi ihtiyacınız var? Doğru yerdesiniz
Uzatmadan size yapmış olduğum Skyblock için spawnı göstermek istiyorum resimlere geçelim ;
2020-03-31_21.59.16.png
2020-03-31_21.59.21.png
2020-03-31_21.59.27.png
2020-03-31_21.59.32.png
2020-03-31_22.01.45.png

Bulunan Warp Listesi ;
Kasalar - Sıralama - Npc yerleri - Balıkcı - Tamir ve Büyü bölgesi

Fiyatı ise ; ₺30 olarak belirlenmiştir.

İletişim bilgileri
Discord : Nykseus#7104

Ekli dosyalar

• 2020-03-31_21.59.46.png
    2020-03-31_21.59.46.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Gemi organicler ve build başarlı ama küçük bir spawn iyi satışlar :)

Küçük ve güzel bir spawn, başarılar dilerim.

Her ne kadar küçük bir başlangıç bölge çalışması olsa bile olabildiğince güzel bir çalışma olmuş ki şahsen ben çok beğendim. Eline sağlık ?

Harika bir iş çıkarmışsınız böyle çalışmalarınızın devamını beklerim.​

Ellerinize sağlık paket gayet güzel fakat size bir tavsiyem olacak. Ekran görüntüsü alırken bakış açısını 60 veya 70e alıp, fotoğrafı çekeceğiniz bölgeden uzak olacak şekilde kaydetmeniz hem kullanıcıların gözünü yormayacak hemde profesyonel bir imaj bırakacaktır

Güzel harita başarılarınızın devamını dilerim.

Gerçekden emek harcanmış bi harita emeğinize sağlık

Harita çok güzel gözüküyor fakat biraz küçük kalmış.​

Harita çok güzel en ince ayrıntısına kadar elinize sağlık.Başarılar dilerim.​

Siz buna spawn mı diyorsunuz? Gerçekten komik ben 15 dakikada daha kötüsünü yaparım. 15 Dakika içerisinde ağaçları yapabilirsem büyük bir başarı olur. Her neyse gerçekten tam Skyblock için spawn olmuş karışık değil ve kaliteli olmuş. Hayırlı satışlar ve başarılar dilerim...

Siz buna spawn mı diyorsunuz? Gerçekten komik ben 15 dakikada daha kötüsünü yaparım. 15 Dakika içerisinde ağaçları yapabilirsem büyük bir başarı olur. Her neyse gerçekten tam Skyblock için spawn olmuş karışık değil ve kaliteli olmuş. Hayırlı satışlar ve başarılar dilerim...
İlk başta kötü anladım DSA: sağol yorumun için

Gerçekten inanılmazsın. Ama ufak olmuş sanki? Bunu alacak ilk kişi kim acabaa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl