Çözüldü FancyNpcs Placeholder İle Skin Değişikliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thewagno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
19
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

ajleaderboards eklentisi ile oluşturduğum sıralamada 1. olan oyuncunun skinini npc'ye uygulamaya çalışıyorum. Normalde citizens kullanıyordum daha önceden FancyNpcs eklentisini deneyimlemedim NPC skininin sıralamaya göre değişmesi için %ajlb_lb_statistic_mob_kills_1_monthly_name% placeholderını kullanmaya çalışıyorum ancak sıralamadaki hesaplar Crackli hesap oldukları için bir hata ile karşılaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

1782306476807.webp

ajleaderboards eklentisi ile oluşturduğum sıralamada 1. olan oyuncunun skinini npc'ye uygulamaya çalışıyorum. Normalde citizens kullanıyordum daha önceden FancyNpcs eklentisini deneyimlemedim NPC skininin sıralamaya göre değişmesi için %ajlb_lb_statistic_mob_kills_1_monthly_name% placeholderını kullanmaya çalışıyorum ancak sıralamadaki hesaplar Crackli hesap oldukları için bir hata ile karşılaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Ekli dosyayı görüntüle 290236
Crack Olduğu için bunu düzeltemessiniz maalesef çünkü crack geçerli bir isim değil belki oyuncularınız Gerçek Premium hesapla girerse Sorun olmaz ve Ai ile basit bir plugin yazdırabilirsin normal yollarla düzelmesine pek imkan yok

Crack Olduğu için bunu düzeltemessiniz maalesef çünkü crack geçerli bir isim değil belki oyuncularınız Gerçek Premium hesapla girerse Sorun olmaz ve Ai ile basit bir plugin yazdırabilirsin normal yollarla düzelmesine pek imkan yok
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, normalde sıralama placeholder'ı crackli bir ismi yansıttığı için eklentide hiç bir şekilde ayarlayamıyordum ancak feature-flags kısmından;

use-minecraft-usercache: true

Değerini "true" yaptıktan sonra isimler crackli olsa bile placeholder çıktısını skin olarak kabul etmeye başladı. Şimdilik istediğim şekilde çalışıyor gibi gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl