Çözüldü Fall Damage Kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoulY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
/rg flag wg invincible deny yazdığım halde düşünce hasar alıyorum. nasıl kapatabilirim?

1.8.8 PAPER

wg yazdığın için sadece wg attığın alanda kapanır direkt tum dunyada kapatmak için /rg __global__ invincible deny () bu ölumsuz yapar /rg flag __global__ fall-damage deny ( bu da dusunce olmemeyi kapar tum dunyada )

olmazsa skript ekle
on damage damage cause is fall cancel event
o da olmazsa no fall pluginini kullanabilirsin

wg yazdığın için sadece wg attığın alanda kapanır direkt tum dunyada kapatmak için /rg __global__ invincible deny () bu ölumsuz yapar /rg flag __global__ fall-damage deny ( bu da dusunce olmemeyi kapar tum dunyada )

olmazsa skript ekle
on damage damage cause is fall cancel event
o da olmazsa no fall pluginini kullanabilirsin
Başka forumlardaki bu tarz konuları okudum, hiçbiri çalışmadı,Senin yazdığın da dahil. No fall pluginini ve de skriptleri kullanmak istemiyorum çift özellik lag yapabilir

Başka forumlardaki bu tarz konuları okudum, hiçbiri çalışmadı,Senin yazdığın da dahil. No fall pluginini ve de skriptleri kullanmak istemiyorum çift özellik lag yapabilir
skripti kullanırsan herhangi bi sorun yaşamazsın worldguard da fall damage yi engellemiş oluyorsun ama skriptte alacağın damage yi iptal etmiş oluyorsun

worldguardın hatalı aynı kodları ben yazdım ve hiç bir sıkıntı yok worldguard pluginini güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl