Yani diyor ki para yok mapi bile aternos'ta yapıyoruz.aternos dedigin bedava vps saglamıyormuydu ya ma ne alaka anlamadım ? @Troy
Aternosun map yapmasına sasırdım çünkü vps yi belli zamanlar arası bedava olmasıYani diyor ki para yok mapi bile aternos'ta yapıyoruz.
Mecaz olarak kullanmış olabilir. Belki de gerçekten Aternos'a yaptırıyor.Aternosun map yapmasına sasırdım çünkü vps yi belli zamanlar arası bedava olması
bide benim kafamı karıstıran arkadaşımızın ımzasında Özel Map Tasarımı Yapılır ! yazmasına ragmen neden mapı aternosa yaptırıyor.
Local host daha mantıklı değil mi? pluginer değilim ama, Server.Pro ile uğraşmak gereksiz (tek başına yapıyorsan).Sen yine iyisin ben plugin paketlerimi, skriptlerimi ve haritalarımı serverpro dan yapıyorum :) sen tek birşeyi yapıyorsun.
ZiyaBRN#8832
Ram varsa güzel fakat ram yoksa sıkıntı çıkartabilir öyle değil mi? benim baya kasıyor minecraft,discord,google bide üstüne cmd, Bilgisayar dayanmaz :DLocal host daha mantıklı değil mi? pluginer değilim ama, Server.Pro ile uğraşmak gereksiz (tek başına yapıyorsan).
Vallaha sende haklısın, Bilgisayar'ı kötü olanlara tavsiye etmem :DRam varsa güzel fakat ram yoksa sıkıntı çıkartabilir öyle değil mi? benim baya kasıyor minecraft,discord,google bide üstüne cmd, Bilgisayar dayanmaz :D
Server Prodan Nasıl Editliyorsun Video Var Mı Bende Kendimi Ve Mükemmel Yapılarımı Yaoarım :DSen yine iyisin ben plugin paketlerimi, skriptlerimi ve haritalarımı serverpro dan yapıyorum :) sen tek birşeyi yapıyorsun.
ZiyaBRN#8832
Server Prodan Nasıl Editliyorsun Video Var Mı Bende Kendimi Ve Mükemmel Yapılarımı Yaoarım :D
Ordan Pre Sunucu Alında Açılsın Site :Dİnternette videoları bulunmakta oradan editleyebilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!