Fakirlikten Mapı Aternosda Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Troy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.152

Troy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
361
Minecraft
Troy
Para Yok Aternos Baba Çok Yaşa :D

aternos dedigin bedava vps saglamıyormuydu ya ma ne alaka anlamadım ? @Troy

Yani diyor ki para yok mapi bile aternos'ta yapıyoruz.
Aternosun map yapmasına sasırdım çünkü vps yi belli zamanlar arası bedava olması
bide benim kafamı karıstıran arkadaşımızın ımzasında Özel Map Tasarımı Yapılır ! yazmasına ragmen neden mapı aternosa yaptırıyor.

Aternosun map yapmasına sasırdım çünkü vps yi belli zamanlar arası bedava olması
bide benim kafamı karıstıran arkadaşımızın ımzasında Özel Map Tasarımı Yapılır ! yazmasına ragmen neden mapı aternosa yaptırıyor.
Mecaz olarak kullanmış olabilir. Belki de gerçekten Aternos'a yaptırıyor.

Sen yine iyisin ben plugin paketlerimi, skriptlerimi ve haritalarımı serverpro dan yapıyorum :) sen tek birşeyi yapıyorsun.

Sen yine iyisin ben plugin paketlerimi, skriptlerimi ve haritalarımı serverpro dan yapıyorum :) sen tek birşeyi yapıyorsun.
Local host daha mantıklı değil mi? pluginer değilim ama, Server.Pro ile uğraşmak gereksiz (tek başına yapıyorsan).

Local host daha mantıklı değil mi? pluginer değilim ama, Server.Pro ile uğraşmak gereksiz (tek başına yapıyorsan).
Ram varsa güzel fakat ram yoksa sıkıntı çıkartabilir öyle değil mi? benim baya kasıyor minecraft,discord,google bide üstüne cmd, Bilgisayar dayanmaz :D

Ram varsa güzel fakat ram yoksa sıkıntı çıkartabilir öyle değil mi? benim baya kasıyor minecraft,discord,google bide üstüne cmd, Bilgisayar dayanmaz :D
Vallaha sende haklısın, Bilgisayar'ı kötü olanlara tavsiye etmem :D

Server Prodan Nasıl Editliyorsun Video Var Mı Bende Kendimi Ve Mükemmel Yapılarımı Yaoarım :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl