Tanıtım FakePlayer | Gerçeğinden ayırt edilemeyen sahte oyuncular ekleyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan portlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portlek

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
197
Minecraft
poturtek

Discord:

portlek#5502

raMJpZ.jpg

FakePlayer

Motd, scoreboard ve tab'a sahte oyuncular ekleyip sunucunuz da daha fazla insan olduğunu gösterebildiğiniz bir eklentidir..

Komutlar

/fakeplayer list > Tüm yaratılmış sahte oyuncuların isimlerini gösterir.
/fakeplayer add <name> > Bulunduğunuz konuma verilen isim ile birlikte fake oyuncu yaratır.
/fakeplayer remove <name> > Verilen isimde ki fake oyuncuyu siler

Yetkiler

fakeplayer.admin > Eklentiye ait tüm komutları kullanabilmenizi sağlar.

İndir

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunun bende kendi botu var sağsol'sun @xBuhariPvP , vermişti işimide çok görüyor bir sunucuda oynuyor isem afk kalmama gerek kalmıyor :)

Bunun bende kendi botu var sağsol'sun @xBuhariPvP , vermişti işimide çok görüyor bir sunucuda oynuyor isem afk kalmama gerek kalmıyor :)
sanırım başka bir eklentiden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla dediğiniz eklenti bununla alakası yok.

Bunun konuşan hareket eden varyasyonları da var, bizim sunucular bunu farkederse kullanmasını çok iyi bilir :D Normal sunucularda daha rahat farkedilebilir ama BungeeCord ise çakma lobi de mi nerede o çevrimiçi oyuncular bilemeyiz :D Hatta kullanan bir kaç sunucu olduğuna eminim :D

Birde hangi sürümlerle uyumlu

Güzele benziyor denerim ama mantıklıımı sizce

Bu botlar dolaşıyormu yoksa sadece tabda gözüksün diyemi varlar

Bu botlar dolaşıyormu yoksa sadece tabda gözüksün diyemi varlar
sadece tabda vs. gözüküyor, dolaşma olayını eklemedim
Birde hangi sürümlerle uyumlu
her sürümde çalışıyor 1.8-1.14.4 arası
Bunun konuşan hareket eden varyasyonları da var, bizim sunucular bunu farkederse kullanmasını çok iyi bilir :D Normal sunucularda daha rahat farkedilebilir ama BungeeCord ise çakma lobi de mi nerede o çevrimiçi oyuncular bilemeyiz :D Hatta kullanan bir kaç sunucu olduğuna eminim :D
bir kaç değildir o 100 bilmem kaçtır xd

Açıkçası gereksiz bir plugin olduğunu düşünüyorum. Ama illaki kullananlar çıkacaktır :D

Açıkçası gereksiz bir plugin olduğunu düşünüyorum. Ama illaki kullananlar çıkacaktır :D
bize sipariş olarak gelmişti ve siparişi ücretsiz olarak yapma kadarı alıp extra olarak spigot-forum'da da paylaştık :)

Eline Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl