Bazı yerlerde detaylı bir açıklama yok. Nasıl kurulacağını ve temel şeyleri yazabilir misin?BungeeCord kurmalısın bunun için.
Youtubede anlatım olması gerekli, şuanda telefondayım detaylı anlayamıyorum ama kısaca BungeeCord indir çakmalobi paketi bul portları bağla.Bazı yerlerde detaylı bir açıklama yok. Nasıl kurulacağını ve temel şeyleri yazabilir misin?
Tamamdır. BungeeCordu kurdum ve cevabını bekliyorum.Youtubede anlatım olması gerekli, şuanda telefondayım detaylı anlayamıyorum ama kısaca BungeeCord indir çakmalobi paketi bul portları bağla.
Teşekkür ederim, rehber çok yararlı oldu ve BungeeCordu kurabildim.Rehber - BungeeCord Nasıl Kurulur?
BungeeCord Selamlar arkadaşlar, bugün sizlere çoğumuzun bildiği fakat yeni sunucu açan arkadaşlarımızın bilmediği BungeeCord nasıl kurulur? Onu göstereceğim. Fazla detaylandırmayacağım, direkt olarak sade bir dil ile anlatacağım. Ön sözü fazla tutmadan konumuza geçiş yapalım ve anlatıma...www.mc-tr.com
Forumda böyle bir konu var burayı incelersen nasıl bağlayacağını bulabilirsin.
BungeeCord.jar yerine ise FlameCord vs. kullanman önemlidir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!