Tanıtım FakeLobbyES - Gelişmiş ÇakmaLobi eklentisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ForestEdge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.073
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru sunucuya bir kaç eklenti yüklemektense bu yüklenebilir ancak koruma eklentileri'de yüklenmeli payloadfixer veya bot korumasi bunları ekliyebilirsin araştırarak yapabilirsin belli siteler var proxy bilgilerini çekip engelliyebilirsin ek olarak yurt dışına kapatabilirsin sunucuyu bir çok seçenek var eklenicek başarılar.

Çakmalobi sunucuları için muhteşem eklenti 10 numara 5yıldız size aitse ellerinize sağlık <3

Motd kısmı yok mu ben mi göremedim acaba

Başarılı...

Başarılı bir eklenti. Bir öneride bulunmak istiyorum; "Oyuncular oyuna girdiğinde görünmezlik verir. (Birdahaki güncellemede ayarlanabilir olacak.) "
yazmışsınız oyunculara görünmezlik efekti vermeden de gizlenebilir.

Kod:

for (Player all : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
p.hidePlayer(all);
all.hidePlayer(p);
}

Bu kodu oyuna giriş eventine yazarsanız oyundaki oyuncu giriş yapan oyuncuyu, giriş yapan oyuncuda giriş lobisindeki bulunan oyuncuları tabda dahi göremez.

Başarılı bir eklenti. Bir öneride bulunmak istiyorum; "Oyuncular oyuna girdiğinde görünmezlik verir. (Birdahaki güncellemede ayarlanabilir olacak.) "
yazmışsınız oyunculara görünmezlik efekti vermeden de gizlenebilir.

Kod:

for (Player all : Bukkit.getOnlinePlayers()) {
p.hidePlayer(all);
all.hidePlayer(p);
}

Bu kodu oyuna giriş eventine yazarsanız oyundaki oyuncu giriş yapan oyuncuyu, giriş yapan oyuncuda giriş lobisindeki bulunan oyuncuları tabda dahi göremez.

bilgi ve yorum için teşekkürler. <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

v2.0 yayında!

• Timer eklendi, artık aktarım süresini belirleyebilirsiniz.
  • Ekstra Anti-Tab eklentisi yüklemenize gerek kalmadı.
  • Messages dosyası ve settings dosyası ayrıldı ve settings üzerinde iyileştirmeler yapıldı.
  • Açık kaynak kodu eklendi.
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
  • Performans iyileştirmeleri yapıldı.
Yoğun olduğumdan ötürü güncelleme biraz geç geldi, kusura bakmayın.
İndirmek için,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sağlıcakla kalın!

Son düzenleme:
Bungeecord şart mı ?

2 ay içerisinde yeni bir güncelleme yayınlanacak; tavsiye, öneri ve görüşlerinizi discord'dan iletebilirsiniz.

Geliştirilebilir, elinize sağlık

Gayet başarılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl