Furkan3142
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Bungeecord kullandığına emin misin? düşündüğüm gibi perworld pluginleri ile yapmadın değil mi?Merhabalar biz hub sunucumuzu yaptık fakat anlamadığım bir şekilde oyuna girince fake lobby atmak yerine en son oyuncu nerden çıkmış ise oraya atıyor nasıl düzeltebilirim acaba onu
dostum dediğin şey authme nin desteği olan ilk girişten sonra şifre hatırlama olabilirmi?Bungeecord kullanıyorum evet.
ha oyun sunucusundayken lobiye göndermiyorsa my commandda server kısmına göz at pek anlamadığım için yardım edemedim kusura bakma detaylı anlatırsan yardımcı olabilirim.Öyle olsa bile lobiye atması gerek fakat skyblock sunucusunda olan kişiyi tekrar skyblock sunucuna gönderiyor
halen daha aynıDener misin?Kod:priorities: - lobby
Bahsettiğim ayardaki sunucu adını kendinkine göre düzenleyip,halen daha aynı
force_default_server: true olarak ayarlarsan muhtemelen sorun çözülür.Authme Plugininden Dolayı Öyledir Max Players'i Kendine Göre Ayarla.Şimdi de böyle bir hata veriyor...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!