Fake lobby │build by Cheeisy

Cheeisy

Cheeisy#2837
Elmaslar
259
Minecraft
Cheeisy

Discord:

Cheeisy#2837

Screenshot_4.png

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

Screenshot_5.png

Discord: Cheeisy#7585

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    765,1 KB · Görüntüleme: 105

Ciddi anlamda şu son zamanlarda gördüğüm en iyi bekleme lobilerinden birisi olabilir ki gerçekten de çok beğendim. Eline ve emeğine sağlık ?

Harika bir map

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Uzun yıllardır çok sevdiğim bir dostumsun ve gene güzel bir harita olmuş, ellerine sağlık. :evet:

Harika iş çıkarmışsınız

Güzel bir harita, başarılar dilerim. :<3:

Eline sağlık

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Su seviyesi maalesef 1 blok gördüğüm kadarıyla. Derinliği arttırabilirdiniz ve sanki biraz fazla kolaya kaçılmış gibi, bazı yerlerde yapılar varken aralarında ya da sulak alanın önündeki kara çok düz kalmış. Bir taş parçası mı yapmak istediniz ne olduğuna anlam veremediğim taş tuğla ve taş türevlerinden oluşan alan bana kalırsa hiç hoş durmamış. Daha güzel bir çakma lobi çalışması yapılabilirdi. Yapmak istediğiniz temayı maalesef ki yapınıza pek yansıtamamışsınız.

Çok şirin bir bekleme lobisi ama bence süsleme konusuna daha çok önem vermelisiniz. Bence biraz sade duruyor.

Su seviyesi maalesef 1 blok gördüğüm kadarıyla. Derinliği arttırabilirdiniz ve sanki biraz fazla kolaya kaçılmış gibi, bazı yerlerde yapılar varken aralarında ya da sulak alanın önündeki kara çok düz kalmış. Bir taş parçası mı yapmak istediniz ne olduğuna anlam veremediğim taş tuğla ve taş türevlerinden oluşan alan bana kalırsa hiç hoş durmamış. Daha güzel bir çakma lobi çalışması yapılabilirdi. Yapmak istediğiniz temayı maalesef ki yapınıza pek yansıtamamışsınız.
Yanlışlarımı düzeltmem için güzel bir eleştiride bulunduğun için teşekkür ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl