Fairysky >> Görev Sistemi >> Peri Sistemi >> Discord İle Baglantılı Sunucu >> Meteoirt Sistemi || Ve Daha Fazlası ! || OPSKYBLOCK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan tel deyim eve geçince kesin uğrayacağım

Başarılarınızın devamını diliyorum .

Konunuz Baya İyi Hazırlanmış Ve coin Sistemini Sevdim

Tüm haritalar ve sistemler güncellenmiştir.

Bundan 5 ay öncesi @Metesansan adlı arkadaşın yaptığı sunucudur. Tam 5 ay önce aynı bu sunucu bu şahsın @Metesansan adlı arkadaşa benim kalitemi düşürüyorsun diyerekten kapattığı ama ne hikmetse yeniden açtığı *KALİTESİZ* sunucudur. Çok farklı özellikleri yok iki üç eşyanın ismini değiştirip alıntı skriptlerle kendini PLUGİNER SKRİPTER sanan bir şahıs. Sunucu 1/10

Bundan 5 ay öncesi @Metesansan adlı arkadaşın yaptığı sunucudur. Tam 5 ay önce aynı bu sunucu bu şahsın @Metesansan adlı arkadaşa benim kalitemi düşürüyorsun diyerekten kapattığı ama ne hikmetse yeniden açtığı *KALİTESİZ* sunucudur. Çok farklı özellikleri yok iki üç eşyanın ismini değiştirip alıntı skriptlerle kendini PLUGİNER SKRİPTER sanan bir şahıs. Sunucu 1/10
Metesansan'ın yaptıgı tek şey sunucu kalitesi ve oyuncuları düşürmek bu yüzden ona yol verdim zaten daha sonrasında ortak bi yol bulma amaçlı çagırdıgımdada gelmedi suçlu oldugunu bildigi için söylecek bir kelamı ve yüzü olmadıgından. Biz alıntı skript kullanmayız hepsi özel yapım kendi kodlamamızdır bunları sana gösteririm projektör görmüş tavşan gibi kalırsın kalite görecelidir senin gibi kalitesiz insana sadece kendi kaliteni yansıtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl