Bulundu Fairy Sky >> Sunucu Yetkili Alımları << Admin ve Rehber Alımları <<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
vPblBr.jpg

Öncelike herkese merhabalar, teknik sorunlardan dolayı 1 gün bile sayılmayacak kadar açık kalmış sunucumu kapatmıştım şimdi tekrar açmaya karar verdim olayın üstünden 2 ay geçti düşündüm taşındım ögrendim. Velhasıl kelam gerçekten sağlam bi ekip topluyorum yaşın önemi yok yönetmeyi bilmiyorsa 22 yaşındada olsa 40 yaşındada olsa zaten konunun altına yazı yazmasın benim dolandırıcı veya bildigini sandıgı ama aslında hiçbirşeyi bilmeyen insanlarla işim yok bilgisine tecrübesine yönetimine güvenenler başvuru yapsın ben sizlere gelin benim altımda çalışın demiyorum ben size gelin beraber yönetelim diyorum bu lafım yönetmeyi bilen güzel insanlaradır.

Admin - Rehber Alımları:
Aşşagıdaki başvuru formları örnek amaçlı hazırlanıp hiçbir gerçeklik payı bulunmamaktadır.

Admin başvuru formu:
Ad: XX
Soyad: XE
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 16
Aktiflik Süreniz (Önemli): 9 saat
Yönetim bilginiz: Yüksek (örnekler ile açıklayın)
Komut bilgisi: %90
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)

Rehber başvuru formu:
Ad: XXe
Soyad: XEX
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 12
Aktiflik Süreniz (Önemli): 6 saat
Komut bilgisi: %85
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %100 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)

Son düzenleme:
Ad: Hakan
Soyad: Şahiner
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 13 :D
Aktiflik Süreniz (Önemli): Yaz Tatili İçinde 5 6 Saat Okul Dönemi Hafta İçi Günde 2 Hafta Sonu 4
Yönetim bilginiz: Anlamadım, İnsanları İdare Etmekten Bahseiyorsanız Çok İyiyimdir. Biraz çocukça olcak ama okul başkanlığına sürekli ben çıkarım insanları iyi organize ederim bir gezi veya bir avm ye gitceksek hep benden çıkar insanları iyi toplarım iyi zaman geçirtirim.
Komut bilgisi: Builder Komutları %90 Admin Komutları %85 civarında. (Bir süre oynamadım ve unuttuğum şeyler var onları videolardan falan tamamlıyorum)
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Yalan söylemeyeceğim Türkçe'yi olabildiğince doğru kullanmaya çalışırım, diksiyonum iyidir zaten çoğu şiir yarışmasına çıkmışımdır. Lakin herkes gibi dilimin takıldığı zamanlar olur. (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)
Discord adresim : Hakko#7529
Steam : swordoyuncu6161
Not : Mc oynadığım süre içersinde çok fazla adminlik yaptım. Bir admin olarak sadece oyuncuları yönetip kurucuya yardım etmedim. Çoğu rehberle builderla(özellikle builder) çalıştım. Kısaca çoğu işten anlarım. Teşekkürler. Dönerseniz sevinirim.
EK 2 : Temel Aldığım şeyler : Adalet , Dürüstlük , Saygı

Rehber başvuru formu:
Ad: Ilhan
Soyad: Kilicaslan
Yaş): 18
Aktiflik Süreniz : 3-4 saat
Yönetim bilginiz: Yüksek. Liderlik Vasfim On Plandadir. Sozumu Dinletebiliyorum. Oyuncularla Cok Yakin Ve Dost Olabiliyorum
Komut bilgisi: %100
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %100

Ad: Hakan
Soyad: Şahiner
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 13 :D
Aktiflik Süreniz (Önemli): Yaz Tatili İçinde 5 6 Saat Okul Dönemi Hafta İçi Günde 2 Hafta Sonu 4
Yönetim bilginiz: Anlamadım, İnsanları İdare Etmekten Bahseiyorsanız Çok İyiyimdir. Biraz çocukça olcak ama okul başkanlığına sürekli ben çıkarım insanları iyi organize ederim bir gezi veya bir avm ye gitceksek hep benden çıkar insanları iyi toplarım iyi zaman geçirtirim.
Komut bilgisi: Builder Komutları %90 Admin Komutları %85 civarında. (Bir süre oynamadım ve unuttuğum şeyler var onları videolardan falan tamamlıyorum)
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Yalan söylemeyeceğim Türkçe'yi olabildiğince doğru kullanmaya çalışırım, diksiyonum iyidir zaten çoğu şiir yarışmasına çıkmışımdır. Lakin herkes gibi dilimin takıldığı zamanlar olur. (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)
Discord adresim : Hakko#7529
Steam : swordoyuncu6161
Not : Mc oynadığım süre içersinde çok fazla adminlik yaptım. Bir admin olarak sadece oyuncuları yönetip kurucuya yardım etmedim. Çoğu rehberle builderla(özellikle builder) çalıştım. Kısaca çoğu işten anlarım. Teşekkürler. Dönerseniz sevinirim.
EK 2 : Temel Aldığım şeyler : Adalet , Dürüstlük , Saygı
Discord üzerinden arkadaşlık istegi attım bakarsan sevinirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Rehber başvuru formu:
Ad: Ilhan
Soyad: Kilicaslan
Yaş): 18
Aktiflik Süreniz : 3-4 saat
Yönetim bilginiz: Yüksek. Liderlik Vasfim On Plandadir. Sozumu Dinletebiliyorum. Oyuncularla Cok Yakin Ve Dost Olabiliyorum
Komut bilgisi: %100
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %100
Seninle aktiflik süresi üzerine biraz konuşmak istiyorum discord kullanıyorsan adresini yazarsan sevinirim

Ad: Berk
Soyad: Dalgıç
Aktiflik Süreniz (Önemli): 10 saat
Yönetim bilginiz: Yüksek (örnekler ile açıklayın) nasıl yani
Komut bilgisi: %80
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok) %70

Rehber başvuru formu:
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %100 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)

Ad: Berk
Soyad: Dalgıç
Aktiflik Süreniz (Önemli): 10 saat
Yönetim bilginiz: Yüksek (örnekler ile açıklayın) nasıl yani
Komut bilgisi: %80
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok) %70

Rehber başvuru formu:
Discord adresini yazarsan konuşabiliriz.

Admin alımları dolmuştur, rehber alımları devam etmektedir.

Son düzenleme:
Ad: Salih
Soyad: AĞCA
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 13
Komut bilgisi: %95
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %95 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)

Rehber başvuru formu:

Ad: Salih
Soyad: AĞCA
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 13
Komut bilgisi: %95
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %95 (bu önemlidir yalan söylemenize gerek yok)

Rehber başvuru formu:
Discord adresini yollarsan konuşabiliriz.

Rehber başvuru formu:
Ad: Eren
Soyad: *
Aktiflik Süreniz (Önemli): 5 veya 6 saat
Yönetim bilginiz: Orta
Komut bilgisi: %70
Türkçe hakimiyeti:%80

Discord: Chunchunmaru#8488

Admin Başvuru Formu:
Ad: AliEmir - AliEmirBzts (OyunAdı)
Soyad: ---
Aktiflik Sürem : 6-7 Saat
Yönetim Bilgim : Yüksek ( Kendi Plugin Paketim ve Daha önce açmış olduğum 5 server var!)
Komut Bilgisi %95
Türkçe Hakimiyeti : %90

Discord : AliEmirBoztas#8203

Ad: Melih
Soyad: Boyacı
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 15
Aktiflik Süreniz (Önemli): 4-5 saat( değişebilir bazen az bazen fazla)
Yönetim bilginiz: Yüksek (örnekler ile açıklayın) : Geçen sene kendi sunucum vardı ve kendime göre o sunucuda baya geliştim bazı sebeplerin üstesinden gelmeye çalıştığım için tecrübeliyim.
Komut bilgisi: %90
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90

DISCORD: BayLegend#9408

Son düzenleme:
Ad: Doğukan
Soyad: Eyüboğlu
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 18
Aktiflik Süreniz (Önemli): Gece 1-2 Gibi yatıyorum sabah açık olmam öglen veya 3-4 gibi açık olurum
Yönetim bilginiz: Yüksek, plugin bilgileri, oyuncu ile anlaşma, saygılı olma, çözüm ögretme vb.
Komut bilgisi: %100 (Pl ye göre degişir çogu sunucu normal pller kullanır.)
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90 diyelim çünkü edebiyat giriyor.

Admin Başvuru Formu:
Ad: AliEmir - AliEmirBzts (OyunAdı)
Soyad: ---
Aktiflik Sürem : 6-7 Saat
Yönetim Bilgim : Yüksek ( Kendi Plugin Paketim ve Daha önce açmış olduğum 5 server var!)
Komut Bilgisi %95
Türkçe Hakimiyeti : %90

Discord : AliEmirBoztas#8203
Admin alımlarımız doldu yukarıda belirttigim gibi istersen rehber başvurusu yapabilirsin konuşmak istersen belirt.

Ad: Doğukan
Soyad: Eyüboğlu
Yaş(yukarıda belirttigim gibi önemli degil): 18
Aktiflik Süreniz (Önemli): Gece 1-2 Gibi yatıyorum sabah açık olmam öglen veya 3-4 gibi açık olurum
Yönetim bilginiz: Yüksek, plugin bilgileri, oyuncu ile anlaşma, saygılı olma, çözüm ögretme vb.
Komut bilgisi: %100 (Pl ye göre degişir çogu sunucu normal pller kullanır.)
Türkçe hakimiyeti(Diksiyon bilgisi vs.): Diksiyon bilgim %90 diyelim çünkü edebiyat giriyor.
Discord adresinizi ataranız görüşebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl