Fahr Games | ValTürk Lobi Plugin Paketi - Armor Standlar,Menüler,Minigames Menüsü,Haydar,Jet,Eğlence Menüsü ve dahası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinAlabay

İman, Fakir dünyamda, göğsümdeki gömü!
Elmaslar
53

Discord:

Yasinsioo#8152

BvlynL.png

EDOoWz.jpg

BvlynL.png

Merhaba Dostlar,
Hub Lobi plugin paketi ile karşınızdayım. Ben Yasin Alabay zamanında ValTürk,NdGamer,GonyaNetwork sunucularının sahibiydim bu işlere ara verdim aslında arada vermedim,
direk bıraktım o yüzden elimdeki paketi paylaşacağım daha niceleri gelebilir.
Bu paketi satmaya çalışıyordum fakat maalesef
Mc-Tr'den onaylı satıcı alamadım ve alıcılara ulaşamadığım için paketi satamadım.
Bende dedimki elimde boş boş duracağına bari birilerinin işine yarasın.
BvlynL.png

Paket Özellikleri;
(✔) HARİTA (Paketin kendine özel haritasi vardır. HAZIR DEĞİLDİR!)
(✔) Minigame Sunucu Seçme (Oda başlamışken kırmızı clay, oda başlıyorken sarı clay, odada oyuncu beklenirken yeşil clay)
(✔) Haydar (HiveMC'dede görebileceğiniz bir özellik blaze çubuğundan kedi sesi ile birlikte kar topu çıkıyor yerle temas edincede patlıyor oyuncular 5 saniyede bir kullanabiliyor, resimler aşşağıda gelecektir.)
(✔) Eğlence Menüsü(VIP'lerin erişebildiği bu menüde roket karpuz bombası ve niceleri mevcut buraya yazarsam konuya sığmaz ;).)
(✔) Sunucu Seçim Menüsü (Lobi'nin olmazsa olmazı bilmeyeniniz yoktur sanırım.)
(✔) Jet (Havafişeğe tıklayarak 30-40 blok yukarıya zıplayabilir oyuncular, herkes kullanabilir belirli bir bekleme süresi vardır 1-2 saniye gibi )
(✔) Oyuncu Gizle Oyuncu Göster (Oyuncular lobideki diğer oyunculari görünmez yapıp tam tersi görünürde yapabilir op ve kurucular gözükür.)
PAKET ÖZELLİKLER BÖLÜMÜNE SADECE ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ YAZDIM KLASİK ŞEYLERİ YAZMAYA GEREK YOK.

BvlynL.png

BvlynL.png

Resimler;
BvlynL.png

LOBİ HARITA(SPAWN)
1Ep5BB.png

BvlynL.png

SUNUCU SEÇME ARMOR STANDLARI

LDvr8Z.png

BvlynL.png

DOĞULAN BÖLGE
3zO0W0.png

BvlynL.png

EĞLENCE MENÜSÜ
oVdvp9.png

BvlynL.png

HAYDAR
oVdvmR.png

BvlynL.png

MİNİGAMES ODA SEÇİMİ
WDX5zQ.png

BvlynL.png

SUNUCU SEÇİM MENÜSÜ
BzOYnQ.png

BvlynL.png

YAN TABLO
PD79d8.png

BvlynL.png

SAYGILARIMLA, YASİN ALABAY
BvlynL.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Tebrikler güzel paket.

SkyBlock paketi çıkarırsanız efsane olur.

Gayet güzel bir paket eline sağlık bu aralar güzel lobi paketleri geldi devamını farklı türlerdede bekliyoruz

Gayet güzel olmuş paket mapıda sayarsak olan üstü

iyi forumlar :)

Link Bekliyoruz :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lİnk Bekliyoruz :D

Merhaba Ben Bir Builderim Şuanda İsmimi veremem bunun sebebi teklifler yağmaya başlayacak neyse mapinizdeki buildler milyonlarca kez paketlerde verildi yani dediğim şu yapılar yani ev gibi olan yapılar forumlarda bulunuyor

Ellerinize Sağlık Güzel Paket , OPSkyblock Paket Çıkarırsanız Harığa Olur ;)

Şimdiye Kadar Gördüğüm EN İyi Lobi Paketi Helal Olsun Umarım Daha İyi Yerlere Gelirsin

BvlynL.png

EDOoWz.jpg

BvlynL.png

Merhaba Dostlar,
Hub Lobi plugin paketi ile karşınızdayım. Ben Yasin Alabay zamanında ValTürk,NdGamer,GonyaNetwork sunucularının sahibiydim bu işlere ara verdim aslında arada vermedim,
direk bıraktım o yüzden elimdeki paketi paylaşacağım daha niceleri gelebilir.
Bu paketi satmaya çalışıyordum fakat maalesef
Mc-Tr'den onaylı satıcı alamadım ve alıcılara ulaşamadığım için paketi satamadım.
Bende dedimki elimde boş boş duracağına bari birilerinin işine yarasın.
BvlynL.png

Paket Özellikleri;
(✔) HARİTA (Paketin kendine özel haritasi vardır. HAZIR DEĞİLDİR!)
(✔) Minigame Sunucu Seçme (Oda başlamışken kırmızı clay, oda başlıyorken sarı clay, odada oyuncu beklenirken yeşil clay)
(✔) Haydar (HiveMC'dede görebileceğiniz bir özellik blaze çubuğundan kedi sesi ile birlikte kar topu çıkıyor yerle temas edincede patlıyor oyuncular 5 saniyede bir kullanabiliyor, resimler aşşağıda gelecektir.)
(✔) Eğlence Menüsü(VIP'lerin erişebildiği bu menüde roket karpuz bombası ve niceleri mevcut buraya yazarsam konuya sığmaz ;).)
(✔) Sunucu Seçim Menüsü (Lobi'nin olmazsa olmazı bilmeyeniniz yoktur sanırım.)
(✔) Jet (Havafişeğe tıklayarak 30-40 blok yukarıya zıplayabilir oyuncular, herkes kullanabilir belirli bir bekleme süresi vardır 1-2 saniye gibi )
(✔) Oyuncu Gizle Oyuncu Göster (Oyuncular lobideki diğer oyunculari görünmez yapıp tam tersi görünürde yapabilir op ve kurucular gözükür.)
PAKET ÖZELLİKLER BÖLÜMÜNE SADECE ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ YAZDIM KLASİK ŞEYLERİ YAZMAYA GEREK YOK.

BvlynL.png

İNDİRME HEDEFİ: 1000
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İNDİRME LİNKİ GÜN İÇİNDE EKLENECEKTIR!
BvlynL.png

Resimler;
BvlynL.png

LOBİ HARITA(SPAWN)
1Ep5BB.png

BvlynL.png

SUNUCU SEÇME ARMOR STANDLARI

LDvr8Z.png

BvlynL.png

DOĞULAN BÖLGE
3zO0W0.png

BvlynL.png

EĞLENCE MENÜSÜ
oVdvp9.png

BvlynL.png

HAYDAR
oVdvmR.png

BvlynL.png

MİNİGAMES ODA SEÇİMİ
WDX5zQ.png

BvlynL.png

SUNUCU SEÇİM MENÜSÜ
BzOYnQ.png

BvlynL.png

YAN TABLO
PD79d8.png

BvlynL.png

SAYGILARIMLA,NibNibDibNib#0149 YASİ
devamı nı beklerim ama link yok SSDA:SD
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ama llink yok :)

Güzel bir paket ama lobi paketleri bir sürü bulunmakta sizden daha iyilerini bekliyoruz.

Linki Bekliyoruz

Şu anda güzel bir de benim paketimi gör sen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl