Çözüldü Factions max power i arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vForGeralt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
vForGeralt

Discord:

hsynyldrrm

Selamlar, faction serverimde max powu nasıl ayarlayabilirim aradım ama göremedim?

Klandaki üyeler arttıkça aynı oranda power artar.

Klandaki üyeler ws atarken öldüklerinde pow düşer, ws attıklarında öldürdüklerinde pow yükselir.

Sanırım arkadaş şunu sormuş: /f pow yazınca maximum 25 pow gözüküyor herhalde (veya 10) yani şöyle 25/25 [veya 10/10] bunu nasıl 25 ve üstüne çıkarabilirim diyor anladığım kadarıyla. (Mesela: 50/50)

Sanırım arkadaş şunu sormuş: /f pow yazınca maximum 25 pow gözüküyor herhalde (veya 10) yani şöyle 25/25 [veya 10/10] bunu nasıl 25 ve üstüne çıkarabilirim diyor anladığım kadarıyla. (Mesela: 50/50)
aynen öyle nasıl 50 yapıcağım onu

Eğer factions.jarı buraya atarsanız sizin için düzenleyebilirim ya da .java uzantısını açacak dosyanız bilgisayarda varsa ne yapmanız gerektiğini söyleyebilirim.

Eğer factions.jarı buraya atarsanız sizin için düzenleyebilirim ya da .java uzantısını açacak dosyanız bilgisayarda varsa ne yapmanız gerektiğini söyleyebilirim.
Factions.jar (FactionsUUID ise paralı. Çoğu pakette zaten var ama yine de paralı eklenti paylaşılması yasak.)

hangi program gerekli acaba?

Eclipse indirin.Faction.jarı winrar ile açın com>massivecraft>factions>entity>MConf.java yollarını takip edin.Eclipse ile MConf.javayı açın ve Max power diye aratın karşınıza 10 çıkıcak onu istediğiniz şekilde değiştirin ve kaydedin.
hangi program gerekli acaba?

Eclipse indirin.Faction.jarı winrar ile açın com>massivecraft>factions>entity>MConf.java yollarını takip edin.Eclipse ile MConf.javayı açın ve Max power diye aratın karşınıza 10 çıkıcak onu istediğiniz şekilde değiştirin ve kaydedin.
yalnız factions da entity yok?

80891

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl