Z
Zeynic
Ziyaretçi
Factions oynadığınızı düşünün ve bir klan tuzağina girdiniz. Elinizdeki edit yıldızla blocka sağ tıkladığınızda ordan 2-3 block kırılmasını istiyorum. tnt gibi bişiBen de dahil olmak üzere ekibimizden veya diğer yardımsever arkadaşlar istediğiniz şeyi anlamakta güçlük çekiyor olabilir. Biraz daha anlaşılabilir bir ile istediğiniz şeyi yazar mısınız?
xcrawel
Options:
itemad: &4Yıldız
on rightclick with 399:
if display name of tool is "{@itemad}":
player's world = "basacağı world adı":
set event-block to air
remove 399 named "{@itemad}" from player
command /yildizver:
permission: op
trigger:
give 1 399 named "{@itemad}" to player
İstediğim buydu. 1x1 yerine 2x2 yapabiliyormuyuz? Veya kırınca mesaj vermesi nasıl sağlicaz if altına açtım ama hata aldımJavaScript:Options: itemad: &4Yıldız on rightclick with 399: if display name of tool is "{@itemad}": player's world = "basacağı world adı": set event-block to air remove 399 named "{@itemad}" from player command /yildizver: permission: op trigger: give 1 399 named "{@itemad}" to player
xcrawel
Options:
on rightclick with 399:
send "Mesajınızı Buraya Yazınız renk kodları kullanılabilir"
set event-block to air
set above event-block to air
command /yildizver:
trigger:
1- Katman kayası kırılıyor.JavaScript:Options: itemad: &4Yıldız on rightclick with 399: if display name of tool is "{@itemad}": player's world = "basacağı world adı": send "Mesajınızı Buraya Yazınız renk kodları kullanılabilir" set event-block to air set above event-block to air remove 399 named "{@itemad}" from player command /yildizver: permission: op trigger: give 1 399 named "{@itemad}" to player
2 Blok kırmasını ayarladım birde mesaj yazın dediğim yere kırıldığında yazılcak mesajı yazınız
Eğer işinize yaradıysa en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim :)
xcrawel
1- Katman kayası kırılıyor.
2- Rgli alanda nasıl engellerim :(
Options:
on rightclick with 399:
if event-block is bedrock:
send "Kırılmama Mesajı"
else:
send "Mesajınızı Buraya Yazınız renk kodları kullanılabilir"
set event-block to air
set above event-block to air
command /yildizver:
trigger:
Satır 12de hata alıyorum rg alanı da kırıyorJavaScript:Options: itemad: &4Yıldız on rightclick with 399: if display name of tool is "{@itemad}": player's world = "basacağı world adı": if event-block is bedrock: send "Kırılmama Mesajı" else: send "Mesajınızı Buraya Yazınız renk kodları kullanılabilir" set event-block to air set above event-block to air remove 399 named "{@itemad}" from player command /yildizver: permission: op trigger: give 1 399 named "{@itemad}" to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!