Çözüldü Factions Eklenti Mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mert Arslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Arslan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba MC-TR Üyeleri
Factions sunucumda Factions eklentisin /f help gibi vs mesajları nasıl Türkçe yaparım?
@IrfanDmn

Essentials bölümünden diye biliyorum @IrfanDmn

Skript ile çözümü var.

Kod:
command /f yardim:  
    trigger:
        execute player command "/f help"

Skript ile çözümü var.

Kod:
command /f yardim: 
    trigger:
        execute player command "/f help"
Benim sorduğum soru başka birşey.
Pluginin f help mesajlarını nasıl Türkçe yaparım?

hocam eklentıde tr-TR dil destegi var ise essentials bolumune bu şekil yazılıp reload lanır eger yok ıse arastırılıp koyulur bulunmaz ise en-US dosyası alınıp TR ye çevrilir onun içinde :googleçeviri tavsıye ederim.

hocam eklentıde tr-TR dil destegi var ise essentials bolumune bu şekil yazılıp reload lanır eger yok ıse arastırılıp koyulur bulunmaz ise en-US dosyası alınıp TR ye çevrilir onun içinde :googleçeviri tavsıye ederim.
Hocam Essentials ne alaka?

essentialsı çıkar bakıyım kod girebiliyonmu :D

essentials ın config.yml sinde
locale: bölümü var burası sende buyuk ıhtımal en-US
eGER DİL PAKETİN VAR İSe
locale: tr-TR yaparsan ilğili mesajlar türkçe olur
hatta bi bu şeklde dene derim

ha bide Faction dosyasının ıcındede boyle bir locale: bolumu olcak factıon da turkçe dil destegin var ise
locale: tr-TR yaparsan türkçe olur eger yoksa arastırıp bulabılırsın, oda yoksa en-US u alıp google translatede çevir.

Hocam Essentials ne alaka?

Factions eklentisinde bu mümkün değil, FactionsUUID de mümkün ama

Hocam essentıalslık bi durum yok Harun Bey orda yazmıs bnm kafam factıon yerıne esentıalsda kalmıs sorununu cozdunmu?

Onu kullanıyorum :D ama yapamadım bi anlatırmısın.[DOUBLEPOST=1521126410,1521126379][/DOUBLEPOST]
Onu kullanıyorum :D ama yapamadım bi anlatırmısın.
Factions Klasörü/Lang.yml olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl