Çözüldü Factions - Econmy - Plugin'i arıyorum faction server icin 1.15.2 sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gururlu oyuncu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Merhabalar Faction server icin factions - econmy plugini arıyorum
buldum fakat 1.15.2 icin benzerini arıyorum bunun minecraft sürümüm 1.15.2 plugin;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekonomi için essentialsın ekonomi sistemini kullanın, factions plugini için FactionsUUID kullanın, daha gelişmiş ve hala güncelleme geliyor.

Leak kullanmanın sunucuya açık açık olmasa da arkaplanda çok fazla zararı oluyor. SavegeFactions kullanabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

FactionsUUİD satın almadan da ulaşabilirsiniz. Lütfen biraz araştırın elinizin altında sonsuz içerikli bir google var.
buradan indirebilirsin.

Factions > lang.yml içerisinden nofactions-prefix: ''" kısmını böyle boş yaparsanız klanı olmadığında gözükmez. İstediğinizi de yazabilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

FactionsUUİD satın almadan da ulaşabilirsiniz. Lütfen biraz araştırın elinizin altında sonsuz içerikli bir google var.
buradan indirebilirsin.
Cahilliğime verin fakat spigot üzerinde ücretli iken paylaştığınız linkde nasıl ücretsiz olabiliyor? Ayrıca spigot sayfasında da böyle bir link bulamadım, normalinden bir farkı var mıdır, bilgilendirebilir misiniz?

Factions > lang.yml içerisinden nofactions-prefix: ''" kısmını böyle boş yaparsanız klanı olmadığında gözükmez. İstediğinizi de yazabilirsiniz.

Cahilliğime verin fakat spigot üzerinde ücretli iken paylaştığınız linkde nasıl ücretsiz olabiliyor? Ayrıca spigot sayfasında da böyle bir link bulamadım, normalinden bir farkı var mıdır, bilgilendirebilir misiniz?

Yapımcı acık kaynak kodlarını paylaşıyor

(link silindi) ben burdan indirdim şahsen bedava
Bazen bunların içinde sunucun için zararlı kodlar bulunuyor örneğin bir oyuncu giriş yaptığında ismi örnek olarak "CrazyBoy111" ise ona op vermesi gibi kodlar bulunuyor, bende ordan indirmiştim fakat üstteki arkadaşın attığı linkten orjinal bir şekilde indirebilirsin bende bilmiyordum.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bazen bunların içinde sunucun için zararlı kodlar bulunuyor örneğin bir oyuncu giriş yaptığında ismi örnek olarak "CrazyBoy111" ise ona op vermesi gibi kodlar bulunuyor, bende ordan indirmiştim fakat üstteki arkadaşın attığı linkten orjinal bir şekilde indirebilirsin bende bilmiyordum.
indirdim peki ben bunu nasıl kaldırıcam dosyalara baktım öyle birşey yok
1594322416093.png

1594324117153.png

birde bu *** sorunu var kapatma kodu vardı da unutum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl