FACTİON TÜRÜNÜN SOYU TÜKENDİMİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinDLG

Gülü seviyorsan, dikenine katlanıcaksın.
Hosting Görevlisi
Elmaslar
205
Minecraft
YasinDLG

Discord:

yasindlg

Merhaba, değerli mc-tr.com sakinleri.

Uzun zamandır aklıma takılan ve sizinle tartışmak istediğim bir konuya deyinmek istiyorum. Bir kaç tane soru soracağım fikrinizi merak ediyorum.

1 - Faction oyun türü sence neden bitti?
2 - Aklında canlandırdığın gibi bir faction sunucusu olsa herşey daha farklı olurmuydu?
2 - Yeni bir faction sunucusu olsa nasıl olmasını isterdin?

Benim her soru için fikirlerim şunlar:

1 - Faction klanlar arasında bir oyun türü olduğu için, bireysel kişiler "klanlara katıliyim savaşiyim" değilde; Lapis kaziyim kafa dinliyim sonra sıkılır çıkarım. Kafasında olduğu için bu oyun türü bitti bence ve klanlar artık bu işi ticarete döktüğü için pek bir anlamı kalmadı.
2 - Derin düşünülüp SkyBlock ve Faction karışımı bir sunucu olsaydı herşey daha farklı olmazdı tabi fakat en azından bir kitle ortaya çıkardı.
3 - 1.5 / 1.8 döneminde olan faction sunucuları gibi olmasını isterdim. Fakat bu ne yazık ki mümkün değil.

Herkes en azından bi yorum yaparsa sevinirim.

Yeni çıkan boxmining boxpvp o bu şu modları tamamen factionun evrilmiş basitleştirilmiş hali zaten.

İyi bir op faction sunucusu çıkmalı bence ortaya
Aesir de başarılı

Merhaba, değerli mc-tr.com sakinleri.

Uzun zamandır aklıma takılan ve sizinle tartışmak istediğim bir konuya deyinmek istiyorum. Bir kaç tane soru soracağım fikrinizi merak ediyorum.

1 - Faction oyun türü sence neden bitti?
2 - Aklında canlandırdığın gibi bir faction sunucusu olsa herşey daha farklı olurmuydu?
2 - Yeni bir faction sunucusu olsa nasıl olmasını isterdin?

Benim her soru için fikirlerim şunlar:

1 - Faction klanlar arasında bir oyun türü olduğu için, bireysel kişiler "klanlara katıliyim savaşiyim" değilde; Lapis kaziyim kafa dinliyim sonra sıkılır çıkarım. Kafasında olduğu için bu oyun türü bitti bence ve klanlar artık bu işi ticarete döktüğü için pek bir anlamı kalmadı.
2 - Derin düşünülüp SkyBlock ve Faction karışımı bir sunucu olsaydı herşey daha farklı olmazdı tabi fakat en azından bir kitle ortaya çıkardı.
3 - 1.5 / 1.8 döneminde olan faction sunucuları gibi olmasını isterdim. Fakat bu ne yazık ki mümkün değil.

Herkes en azından bi yorum yaparsa sevinirim.

1. Oyuncular Artık Daha Basit Sunucu Türlerine Yöneliyorlar Ama Factions'ın Geliştirilmiş veya Değiştirilmiş Versiyonları Var Mesela RPG Faction veya BoxPvP Gibi türler.
2. Daha Basitleştirilmiş bir Oyun Sunardım 1.8 Yerine 1.20 de Düzenlenmiş Özel Madenlerin Özel Yaratıkların Olduğu bir Faction Sunucusu Oluştururdum.

Op faction değilde tamamen dümdüz survival tadında eklentisiz factionların geri gelmesi lazım bence onlar eskiden vardı ve çok güzeldi bi kaç ufak tefek eklentiler vardı ama baya güzellerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl