kesst#1333
Ücretli bir eklenti olan KoTH eklentisini alabilirsin.
KoTH eklentisine baktım, turnuva değil de event eklentisi gibi duruyor. Belirli bir bölge veriyor ayarlanılan süre kadar bölgede durulduğunda ödül veriliyor. Benim istediğim eklenti ise şu klanlardan oyuncular katılıcak diğer klanla ile vs atacak. Örnek vermek gerekirse 5v5 savaşlar olacak kaybeden klan elenecek kazanan ise diğer kazanan klan ile tekrar savaşacak böyle böyle tek klan kalacak.İlk eklenti ücretsiz diğer eklenti ücretli yazıların üstüne tıklayarak siteye gidebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kendiniz bir fikstur oluşturup takımları Duels eklentisiyle savaştırabilirsiniz ya da minecraft satıcılarından bu eklentiyi kendinize özel olarak yaptırabilirsiniz.KoTH eklentisine baktım, turnuva değil de event eklentisi gibi duruyor. Belirli bir bölge veriyor ayarlanılan süre kadar bölgede durulduğunda ödül veriliyor. Benim istediğim eklenti ise şu klanlardan oyuncular katılıcak diğer klanla ile vs atacak. Örnek vermek gerekirse 5v5 savaşlar olacak kaybeden klan elenecek kazanan ise diğer kazanan klan ile tekrar savaşacak böyle böyle tek klan kalacak.
Dediğiniz gibi bir eklenti sanırım yok. Ben de birkaç araştırma yaptığımda pek iş görücek bir eklenti bulamadım. Ama böyle önemli bir konudaKoTH eklentisine baktım, turnuva değil de event eklentisi gibi duruyor. Belirli bir bölge veriyor ayarlanılan süre kadar bölgede durulduğunda ödül veriliyor. Benim istediğim eklenti ise şu klanlardan oyuncular katılıcak diğer klanla ile vs atacak. Örnek vermek gerekirse 5v5 savaşlar olacak kaybeden klan elenecek kazanan ise diğer kazanan klan ile tekrar savaşacak böyle böyle tek klan kalacak.
dediği gibi satıcılara özel bir eklenti yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.Kendiniz bir fikstur oluşturup takımları Duels eklentisiyle savaştırabilirsiniz ya da minecraft satıcılarından bu eklentiyi kendinize özel olarak yaptırabilirsiniz.
kesst#1333
Dediğiniz gibi bir eklenti sanırım yok. Ben de birkaç araştırma yaptığımda pek iş görücek bir eklenti bulamadım. Ama böyle önemli bir konuda
dediği gibi satıcılara özel bir eklenti yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.
Teşekkürler, biraz daha araştırma yapacağım bulursam buradan bildiririm. Bulamazsam dediğiniz gibi özel eklenti yaptıracağım.Kendiniz bir fikstur oluşturup takımları Duels eklentisiyle savaştırabilirsiniz ya da minecraft satıcılarından bu eklentiyi kendinize özel olarak yaptırabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!