Bulundu Faction Turnuvası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kessat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.026
  • Etiketler Etiketler
    turnuva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kessat

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Kessat

Discord:

kesst#1333

Merhabalar, faction sunucusu açmak istiyorum fakat araştırma yapmama rağmen düzgün bir turnuva plugini bulamadım bildiğiniz varsa söyler misiniz?

Ücretli bir eklenti olan KoTH eklentisini alabilirsin.

Ücretli bir eklenti olan KoTH eklentisini alabilirsin.
İlk eklenti ücretsiz diğer eklenti ücretli yazıların üstüne tıklayarak siteye gidebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
KoTH eklentisine baktım, turnuva değil de event eklentisi gibi duruyor. Belirli bir bölge veriyor ayarlanılan süre kadar bölgede durulduğunda ödül veriliyor. Benim istediğim eklenti ise şu klanlardan oyuncular katılıcak diğer klanla ile vs atacak. Örnek vermek gerekirse 5v5 savaşlar olacak kaybeden klan elenecek kazanan ise diğer kazanan klan ile tekrar savaşacak böyle böyle tek klan kalacak.

KoTH eklentisine baktım, turnuva değil de event eklentisi gibi duruyor. Belirli bir bölge veriyor ayarlanılan süre kadar bölgede durulduğunda ödül veriliyor. Benim istediğim eklenti ise şu klanlardan oyuncular katılıcak diğer klanla ile vs atacak. Örnek vermek gerekirse 5v5 savaşlar olacak kaybeden klan elenecek kazanan ise diğer kazanan klan ile tekrar savaşacak böyle böyle tek klan kalacak.
Kendiniz bir fikstur oluşturup takımları Duels eklentisiyle savaştırabilirsiniz ya da minecraft satıcılarından bu eklentiyi kendinize özel olarak yaptırabilirsiniz.

Dediğiniz gibi bir eklenti sanırım yok. Ben de birkaç araştırma yaptığımda pek iş görücek bir eklenti bulamadım. Ama böyle önemli bir konuda
Kendiniz bir fikstur oluşturup takımları Duels eklentisiyle savaştırabilirsiniz ya da minecraft satıcılarından bu eklentiyi kendinize özel olarak yaptırabilirsiniz.
dediği gibi satıcılara özel bir eklenti yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.

Dediğiniz gibi bir eklenti sanırım yok. Ben de birkaç araştırma yaptığımda pek iş görücek bir eklenti bulamadım. Ama böyle önemli bir konuda

dediği gibi satıcılara özel bir eklenti yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.
Teşekkürler, biraz daha araştırma yapacağım bulursam buradan bildiririm. Bulamazsam dediğiniz gibi özel eklenti yaptıracağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl