Faction Sunucumuz | RealCraft Kalitesi ile |1.7-1.8. | 9GB Ram |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.688
  • Etiketler Etiketler
    faction
C

CAN147

Ziyaretçi
r9aqGV.png

ay3pGB.png

IP Adresimiz: play.realcrafttr.com

Versiyon: 1.7.X 1.8.X 1.7 & 1.8

Websitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Slot: 80

Hosting: BELİRSİZ

Ram: 9GB

Sunucu Türü: Faction Sunucu!

ay3pGB.png

6n17mE.png

ay3pGB.png

OEz1N0.png

Spawn
PQz758.png

Market
LQ0v1a.png

Lapis
9GlY48.png

Enchant
qEnAYq.png

Hammadde
Mk41E9.png

Boss
QQGPAg.png

Avci
dXEL5n.png

Event
5YzNdd.png

Arsalar
A3POmq.png

ay3pGB.png

32.png

KURUCU
ay3pGB.png

-Başvuru-

Başarılı oldugunuz dal nedir ? (Builder Java Coder Moderator vb.)
Ne kadar bilgilisiniz (Build-Java-Komut vb. anlatın) :
Oyuncu ilişkileri :
Yeni fikirleriniz :
Neden seni alalım :
Günlük Online :

-Şartlarimiz-

Dürüst ve Güvenilir olmak
Mikrofonunuzun olması
Skype Hesabınız olması
15 Yaş ve üzeri olması
ay3pGB.png

KONU GÜNCELLENMİŞTİR.

27.09.2016

ay3pGB.png

7ABED5.jpg

Merhaba bana skypeden ulaşabilir misiniz acaba ? server hakkında birkaç soru ve tavsiyem olucaktıda. Skype : Protyple
hazır elim değmişken başvuruyuda doldurayım xD
Başarılı oldugunuz dal nedir ? : Oyun içi(Faction) , Skript kodlama , Pluginleri editleme.
Ne kadar bilgilisiniz : Skript'te başlangıç seviyesi denilebilir , pluginleri orta düzeyde editleyebilirim türkçeleştirme ise gayet üst düzey ama en iddaalı olduğum şey faction bilgimdir (ego) gayet üst düzey bilgim var.
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla aram gayet iyidir. Ama hacked client kullananlarla aram gayet kötüdür hani çıldırasım geliyor. böyle bi oyunda neden hile açarsınki :/
Yeni fikirleriniz : Fikirleri burda ifşa etmeyelim çalan falan olur.
Neden seni alalım : Servere çok fazla şey katacağımı düşünüyorum sizde uygun görürseni bikaç değişiklik yapabiliriz bikaç kişi sevmeyebilir ama topluluk için iyi olacağını düşünüyorum.
Günlük Online : Günlük online sürem ortalama 5-6 saat mağlum okul var saat 4-5 civarı giriyorum gece falan buralardayım

Son düzenleme:
Merhaba bana skypeden ulaşabilir misiniz acaba ? server hakkında birkaç soru ve tavsiyem olucaktıda. Skype : Protyple
hazır elim değmişken başvuruyuda doldurayım xD
Başarılı oldugunuz dal nedir ? : Oyun içi(Faction) , Skript kodlama , Pluginleri editleme.
Ne kadar bilgilisiniz : Skript'te başlangıç seviyesi denilebilir , pluginleri orta düzeyde editleyebilirim türkçeleştirme ise gayet üst düzey ama en iddaalı olduğum şey faction bilgimdir (ego) gayet üst düzey bilgim var.
Oyuncu ilişkileri : Oyuncularla aram gayet iyidir. Ama hacked client kullananlarla aram gayet kötüdür hani çıldırasım geliyor. böyle bi oyunda neden hile açarsınki :/
Yeni fikirleriniz : Fikirleri burda ifşa etmeyelim çalan falan olur.
Neden seni alalım : Servere çok fazla şey katacağımı düşünüyorum sizde uygun görürseni bikaç değişiklik yapabiliriz bikaç kişi sevmeyebilir ama topluluk için iyi olacağını düşünüyorum.
Günlük Online : Günlük online sürem ortalama 5-6 saat mağlum okul var saat 4-5 civarı giriyorum gece falan buralardayım
Skype kullanmiyorum Yeni Makinamız:
znqD7B.png

nereden ulaşabilirim size ?

Event ve hammadde alanı klasik

Birkac haritayi begenmedim acikcasi diger haritalar hos gibi konuda birazda sunucudan bahsetseniz guzel olabilirdi ve galiba yeni makinenizi Natro adli hostingden almissiniz

SurvivalGames Sunucumuz Açılmıştır
Arenalara Pulusuyla Giriş Yapabilirsiniz.
SkyPvP Sunucumuz Açılmıştır.
Eggwars Yolda.

Not: Yorumlar için teşekkürler

ilk öncelikle build ve plugin paketi güzel. Fakat build'e tek uymayan event ve hammadde warpı olmuş. Onlarıda geliştirirseniz çok güzel bir sunucu olacağına inanıyorum. Başarılar.

ilk öncelikle build ve plugin paketi güzel. Fakat build'e tek uymayan event ve hammadde warpı olmuş. Onlarıda geliştirirseniz çok güzel bir sunucu olacağına inanıyorum. Başarılar.
Değiştirmiştik ama malesef ki (Mrcem) gibi düşünen kişiler daha çok opfaction türünde yaklaşiyor kısaca emeksiz kalitesiz şeyler seviyorlar
Bu yüzden faction'i kapatik bedwars açtık.

Değiştirmiştik ama malesef ki (Mrcem) gibi düşünen kişiler daha çok opfaction türünde yaklaşiyor kısaca emeksiz kalitesiz şeyler seviyorlar
Bu yüzden faction'i kapatik bedwars açtık.
aynen Öyle İstersen op Fc acabiliriz

Yapılar Alıntı mı ?

Çok hoj bir server .d Başarılarının devamını dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl