faction sunucum emek online gelmiyor op yapiyimmi sizce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

arkadaşlar faction sunucum emek ben faction seviyorum ama oyunlar op yap diyor kimse emek factio oynamıyor sizce op yapsam online artarmı

Dostum sunucunu hub'a çevirip hem emek hemde op eklemelisin bence :)

Dostum bu işler öyle olacak işler değil. Sunucuyu istediğin gibi yap ama oynanabilecek ve eğlenebilecek şekilde tasarlarsan oyuncu kazanırsın. Ezber sunucuları kimse oynamaz.

Dostum bu işler öyle olacak işler değil. Sunucuyu istediğin gibi yap ama oynanabilecek ve eğlenebilecek şekilde tasarlarsan oyuncu kazanırsın. Ezber sunucuları kimse oynamaz.
biliyorum dostum şuan skyblock sunucum var 30 40 online factionu duldurmaya çalişiyorum ama kimse geliyor factiona op yapsam gelirmi bence çok şuan güzel ama oyuncular beğenmiyor sizce ne yapiyim

hub zaten skyblock var ve emek faction var
Benim de sunucum emek skyblock, kendi kodladığım eklentilerle RPG tabanlı bir skyblock yaptım. +20'ye kadar basılan silahlar (BDO mekaniğiyle) Fetih savaşı haftada 1 gün oluyor ve savaşta kazanan tarafta olup en çok kill alan kişiye 1 haftalık vip veriyor, -/ah da vergi sistemi var o vergi savaşta kazanan taraftaki oyunculara eşit dağıtılıyor. ünvan sistemi var belirli şeyler yapınca ünvan veriliyor. Boss sistemi var her gün belirli saatlerde boss çıkıyor. Özel boss zırhları var ve tek çeşit vip var. Fakat oyuncu gelip adakit yokmu diyip çıkıyor. Kolaylaştırıyorum birazcık sunucuda kit yok diyip çıkan var, sistemler karışık diyip çıkan var. Skyblock kısmını biraz daha kolay yapıp PVP mekaniklerini zorlaştıracağım. Umarım işe yarar eski sunucular yeni adıyla EMEK sistemi bitmiş. Kimsenin umrunda değil.

Oynanabilecek düzeydeyse oynanır bence. Ama bu devirde insanlar pek emeğe bakmıyor nerede hazırı var kolayı var oraya gidip orada oynuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl