shad
the temple of the king
- Elmaslar
- 1.442
- Minecraft
- emrearik
Merhabalar!
Faction sunucu açacaklar için ufak bir rehber konusu açtım arkadaşlar. Tabii hem sunucu açmak için hem de faction eklenti paketi (plugin packet) yapanlar için gereken bir konu olabilir.
Faction sunucularını oluşturan ana 10 tane eklenti bulunmaktadır. Bu eklentileri sıraladım ve yanlarına da linklerini ekledim, teşekkürler.
Faction sunucu açacaklar için ufak bir rehber konusu açtım arkadaşlar. Tabii hem sunucu açmak için hem de faction eklenti paketi (plugin packet) yapanlar için gereken bir konu olabilir.
Faction sunucularını oluşturan ana 10 tane eklenti bulunmaktadır. Bu eklentileri sıraladım ve yanlarına da linklerini ekledim, teşekkürler.
- Authme - Üye olmak için [/register,/login] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/authme/)
- Essentials - Kitler,warp,sethome,spawn... gibi komutları çalıştırır. (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/essentials/)
- Factions - Faction sunucularının temelidir. [/f create-/f desc...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/)
- Jobs - Meslekler için [/jobs join...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/jobs/)
- iConomy - Para kullanımı için [/money...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/iconomy/)
- ChestShop - Market kurabilmeyi sağlar. (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/chestshop/)
- World Guard - Kırılmaları önler. [/rg define...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldguard/)
- World Edit - Kolayca yer yapabilmek. [/set...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldedit/)
- Lockette - Sandıkları kilitler. (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/lockette/)
- PlotMe - Arsaları kurmayı sağlar. [/p auto...] (link: dev.bukkit.org/bukkit-plugins/plotme/)
Bu kadar arkadaşlar. Aralarında boşluk bırakmamın sebebi karışmaması için. İyi forumlar!