Faction sunucuları neden oynanmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammetBeyy

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
65
merhabalar şöyle bir mctr ye göz gezdirdim fakat faction sunucuları yok olsada oynanmıyor acaba eskidenmi oynanuyordu bu kadar ben iyi hatırlıyorum eskiden faction minecraft oyuncuları icin en çok saran oyun moduydu şuan ne olduda faction sunucuları tutmamakta acaba yani sürekli aynı sistemlerden dolayımı

sürekli aynı sistemlerden
buna katılmıyorum halen herkes aynı sistemler aynı düzende oynamaya devam ediyor. Fc için söyleyeceklerim şunlar sürüm ve hit değişikliği olduğunu düşünüyorum.

merhabalar şöyle bir mctr ye göz gezdirdim fakat faction sunucuları yok olsada oynanmıyor acaba eskidenmi oynanuyordu bu kadar ben iyi hatırlıyorum eskiden faction minecraft oyuncuları icin en çok saran oyun moduydu şuan ne olduda faction sunucuları tutmamakta acaba yani sürekli aynı sistemlerden dolayımı
Çok hatırlamıyorum ama eskiden (ilk çıktığı zamanlarda) oldukca popülerdi bi anda unutuldu yerini survival aldı şuan

Dostum, faction sunucuları 1.8'in popülerliği azaldıkdan sonra ciddi bir düşüş yaşadı eski faction klanlarının sahipleri büyüdü ve eski klan sahipleri minecraft oynamayı bıraktılar. Eskisi gibi klanlar yok... O yüzden factionda rekabet dönmediğinden aktifliğide az.

Sürüm olaylarından dolayı eski popülerliğinde olmasa da hala büyük klanlar var. batı'da hala biraz da olsa popüler.

factionu biz kaleler yapıp klanlar kurup savaştığımız bir şey olarak düşünmüştük ve gerçektende öyleydi de sonra nedendir bilinmez sunucular fa komutunu kaldırmaya başladı yani rakibi öldürüp powerlarını düşürünce topraklarını alamıyorduk daha sonradan ise oyuncular kale yapmayı falan bırakmaya başladı daha sonra da düz kafes dövüşüne evrildi yurtdışında ise devasa obsidian baseler inşa ettiler bizde bunun olmama sebebi tnt patlamayı da kapatmış olmamız xd sonucunda da o büyülü kale yapıp klan kurma fantezisi yalan olunca bitti

bizde patlamanın kapanma sebebi kimse patlamış bir yapıyı blok blok koyarak tamir etmekle uğraşmaktan hoşlanmadı ben de dahil (patlama yenilenme yapılabilirdi ama nedense yapılmadı) yurtdışında da direkt obsi base yaptı millet patlamasın diye sıkıcı bişey edöndü end crystal olayına hiç girmiyorum

Faction lapis kırıp para kazanmak ve pvp eşyaları alıp vs atımaktan ibaret olunca iddle oyundan farkı kalmıyor, tabii eskiden zevkliydi ama artık boxpvp veya towny daha çok tercih ediliyor çünkü faction mantıklı bir oyun modu değil zaten. Ayrıca faction kitlesi milli ve dini değerleri olmayan toxic kişilerle dolu bir ortama sahip genelde

Eskisi gibi devasa ekipler artık yok ve dolaylı olarak bu sunucular tutunamıyor

Factionda az ve öz sunucular kalmış eskisi gibi insanların dikkatini çekmiyor sanırım bence aslında böylesi de daha iyi

mmo temalı survival sunucular tercihimdir her zaman factions çok çabuk tüketiliyor

İnsanlar artık klasik 1.8 minecraftı sıkıcı bulduğu için pek sarmıyor eskiden p4 yukarısı olmayan sunucular çok sarardı ama onlarında yeri op ye geçince hiç sarmıyor artık

Towny aynı mantık

Genel olarak oyuncu kitlesi yalnız kurt olmaya başladı; sadece minecraft için değil neredeyse her oyunda büyük klanlar yok oldu. Faction oyun türü ise bu klanlara muhtaç bir sistemdi. İnsanlar değişti, modlar değişti. Kısaca yalnızlaştık, mmorpglerde bile büyük klanlar oluşamıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl