Faction sunucuları neden aynı kafada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealAlpha

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
wPusu

Discord:

wPusu#0312

Selamlar, Ben faction sunucularının arena ve arsalarını gereksiz buluyorum. Mesela arsa olmadığında oyuncular ormanda base yapıp itemlerini biriktirebilir. Arena eklenmeyip pvp için orman amaçlanabilir. Orman aktif olunca base basma vb... oyuncuları eğlendirebilir. Birde sandık kilitleme olmayınca gereksiz klan oluşumları ortadan kalkar ve klanda güven sağlanır. Bazen 30 kişilik klan gorüyorum adalet olmuyor yeni oyuncular ya 1-2 gün direniyor yada sunucuyu terkediyor.

Bu düşüncem sizede mantıklı geliyormu?

Sunucu sahipleri genelde bu şekilde yapmayı tercih ediyor arena biraz daha iyi ormanda birbirini bulamaz lar

Selamlar, Ben faction sunucularının arena ve arsalarını gereksiz buluyorum. Mesela arsa olmadığında oyuncular ormanda base yapıp itemlerini biriktirebilir. Arena eklenmeyip pvp için orman amaçlanabilir. Orman aktif olunca base basma vb... oyuncuları eğlendirebilir. Birde sandık kilitleme olmayınca gereksiz klan oluşumları ortadan kalkar ve klanda güven sağlanır. Bazen 30 kişilik klan gorüyorum adalet olmuyor yeni oyuncular ya 1-2 gün direniyor yada sunucuyu terkediyor.

Bu düşüncem sizede mantıklı geliyormu?
arena sistemi olmasa faction değil survival olur
arsa sistemi olmasa faction değil survival olur
klanın amacı da bu birlik oluşturmak
yeni gelen oyuncuların hiç biri direk klan savaşı yapmaz

arsa sistemine katılıyormusunuz?

Arsayı oyuncular seviyor diye ekliyorlar yani bunu kaldıran bir kaç sunucu görmüştüm önceden yani isteğe bağlı ama benim tercihim arsa ve arena mantıklı geliyor kaldırmam yani.
ve arsa sistemi olmassa survival olur

arsa güzel oluyor fly fln var

Yabancı sunucularda çok farklı faction sunucular var ama Türkiye'de oyuncu bulmak zaten çok zor iken değişik sunucular açmak sadece saçmalık olur

Yakında faction işine gireceğim ek olarak ve saçma gördüğüm sistemler şunlardır;
Arsalar.
Lapis
Op itemler
Sabit büyüler.
Gelişime açık olmaması 2 günde para kasarak bitirilmesi
Klasik haritalar.
Bir klana fazla üye alınması şahsen klan dediğin en fazla 10 olur fazlası olmaz.
Pve sisteminede odaklanılıp PvP ile eşit tutulmasıda gerekli.

ve daha bir çok özellik.

eee kurucular ne yapsın kitle belli yeni şeyler yapamazsın bunu yapmak içinde bütün kötü sunucuların kapanması lazım ki oyuncular yeni sunucularda oynasınlar zaten son zamanlarda herkes sunucu açıyor oyuncu azlıgıda var bunlarda birleşince yeni bir sunucu açamıyorsun bazıları yeni şeyleri kötü sunuculara göre yeni diyor yenilikci adı altında geçen birçok sunucu aslında sadece diger kötü sunuculara göre yenilikci

OP türünü direk saçma buluyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl