Faction Sunucu Projesi Ortak Arıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

styopiktanker

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
74
Sunucu açmak isteyen arkadaşlarımızın dikkatine bu konu tam size göre olabilir. İlk Önce Tanıtımdan Başlayalım.​
O0b37Q.png
RkQYa6.png
rMEQqN.png
PkQqRN.png

ZkYDra.png
Her 30 dakikada bir çekilir ve en çok bilet alanın en çok şansı olucak şekilde kazanan seçilir paranın tamamı verilir.
E83Y78.png

Tanıtımda Bulunmayan Özellikler Vardır.
İlgisini Çeken Arkadaşlarımız;

• Fiyat 75 TL (burdaki para ile reklam vds alıncak.)
  • Yaş sınırı +15
  • Skype= [email protected]
İlgini Çekti ise Fiyat Konusunda Anlaşabiliriz.

Bura'da 75TL Edicek Ne Var?, Takas Desen, Plugini Var Free, Susuzluk Skripti Desen Konu Açsan Arkadaşlar Cevap Verir, Banka Desen Yine Var, JackPot Plugini'de Var?

Bura'da 75TL Edicek Ne Var?, Takas Desen, Plugini Var Free, Susuzluk Skripti Desen Konu Açsan Arkadaşlar Cevap Verir, Banka Desen Yine Var, JackPot Plugini'de Var?
Tanıtımda Bulunmayan Özellikler Vardır. diye yazdım şunuda belirtmek isterim sunucu gelişir ise sadece faction ile kalmıyor birçok şeyler mevcut bilgi veremiyorum.

Ortak olacağımdan değilde merakımdan soruyorum :) 75 ile kaç gb lik vds alıcaksınız bir faction sunucusuna?

Hazar'ın skriptlerini görmek güzel fakat burada gösterilen özelliklerin 75TL eder bir görünümü yok.

Birde ortada ortaklık meselesi var. Mantıken sizinde ortaya bi 75 tl koymanız gerekiyor :)

Hazar'ın skriptlerini görmek güzel fakat burada gösterilen özelliklerin 75TL eder bir görünümü yok.
tekrar söylüyorum tanıtımda bulunmayan özellikler mevcut ek olarak sadece faction bu ilerler ise farklı paketler var[DOUBLEPOST=1494171475,1494171331][/DOUBLEPOST]
Birde ortada ortaklık meselesi var. Mantıken sizinde ortaya bi 75 tl koymanız gerekiyor :)
peki benim koyduğum paketi değeri yokmu :) Sadece Faction Değil !

Bence siz konuyu plugin paketi bölümüne açıp. Satılık plugin paketi diye konu açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl