Faction Spawn Yapımına Başlangıç v1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar arkadaşlar kısa süre önce sizlerle kale duvarı adlı bir konu paylaşmıştım bu paylaşacağım konu onun bir nevi devamı gibi birşey lakin bu konuyu o konudan ayıran tek ve önemli özellik bu konunun bir spawnın başlangıcının ilk adımı olması diğer konu sadece öylesine açılmış bir konuydu neyse konuya geçelim.Yorum atmayı unutmayın beğenirsenizde beğeni tuşuna abanın :).
29aRBA.jpg

LnDXro.png

8dz3V1.png

ZE3amG.png

nWlaXN.png

LnDXro.png

ZE3a83.png

hadi abi seni kimse tutamaz :)

Sürekli, aynı tarz düz giden bir duvar derinlik ve eğim yok malsef bu yapıda kötü kısa süre içerisinde kendinizi geliştirmeniz dileği ile.

Çok klasik, bloklar alışılmışın dışına çıkmamış
Beklediğim gibi değil on üzerinden 0.0000000000000001

Çok Klasik Olmuş Duvar Tasarımı Daha Çok Geliştirmeyi İyi Yapmalısın

Sürekli, aynı tarz düz giden bir duvar derinlik ve eğim yok malsef bu yapıda kötü kısa süre içerisinde kendinizi geliştirmeniz dileği ile.
Derinliği görmemenin nedeni birincisi ön taraftan çekilmiş olması ve shaderden dolayı gelen ışığın direkt karşıya vurması sonucu gölge oluşmadığından oradaki derinlik etkisi ortadan kalmış.
[DOUBLEPOST=1500182767,1500182732][/DOUBLEPOST]
Çok Klasik Olmuş Duvar Tasarımı Daha Çok Geliştirmeyi İyi Yapmalısın
Eyvallah kardeşim kendimi geliştirmeye çalışıyorum değerli yorumun için teşekkürler.

metin bey hakli. Hepsi aynı tarz.[DOUBLEPOST=1500330742,1500330684][/DOUBLEPOST]metin bey hakli. Hepsi aynı tarz.
Derinliği görmemenin nedeni birincisi ön taraftan çekilmiş olması ve shaderden dolayı gelen ışığın direkt karşıya vurması sonucu gölge oluşmadığından oradaki derinlik etkisi ortadan kalmış.
[DOUBLEPOST=1500182767,1500182732][/DOUBLEPOST]
Eyvallah kardeşim kendimi geliştirmeye çalışıyorum değerli yorumun için teşekkürler.
bir blokluk derinlikmi var ? onu saymiyoruz. derinliğin ne olduğunu bilmeden agresif bir savunma göstermeyiniz.

metin bey hakli. Hepsi aynı tarz.[DOUBLEPOST=1500330742,1500330684][/DOUBLEPOST]metin bey hakli. Hepsi aynı tarz.

bir blokluk derinlikmi var ? onu saymiyoruz. derinliğin ne olduğunu bilmeden agresif bir savunma göstermeyiniz.
Dediğim gibi gördüğünüz gibi düşünmeyin düşündüğünüz gibide görmeyin herzaman biraz algılarınızın dışına çıkarak neden konu sahibi böyle bir açıklama yaptığı diye oturup düşünün düşünmeden yazmayın lütfen.Gördüğün yapıda 3 blockluk bir derinlik kullanılmış görene ve elimden gelen bu zaten bunun üzerine yorum yapılırmı orasınıda sen düşünerek bul bakalım.

Dediğim gibi gördüğünüz gibi düşünmeyin düşündüğünüz gibide görmeyin herzaman biraz algılarınızın dışına çıkarak neden konu sahibi böyle bir açıklama yaptığı diye oturup düşünün düşünmeden yazmayın lütfen.Gördüğün yapıda 3 blockluk bir derinlik kullanılmış görene ve elimden gelen bu zaten bunun üzerine yorum yapılırmı orasınıda sen düşünerek bul bakalım.

Yusuf bey belki ben kimim bilirsiniz, bu yorumlarım içersin de sizi kışkırtmak gibi bir amacım yok size daha iyi yerlere gelmeniz için verilen basit tavsiyeler var. Ama bunu kendinize yediremiyorsanız orasını bilmem bende sizden daha kötü buildler yapıyordum şimdi olduğum konum çok farklı ama değil mi ? O yüzden ya lâikt-i olmadan cümlenize özen gösteriniz.

1x3 olduğunda dik oldugundan 1 blok sayiliyor. Ve egonu kırarım senin , Fazla geliyor zaten sana o ego.

1x3 olduğunda dik oldugundan 1 blok sayiliyor. Ve egonu kırarım senin , Fazla geliyor zaten sana o ego.
Hahah güldürme beni ben egoluysam herkes benden daha egoludur emin olabilirsin.Mesajımdada yazıyorum elimden gelen bu halen yazdığın yazıya bak yazık gerçekten sırf altta kalmama çabası içerisindesiniz.
[DOUBLEPOST=1500444917,1500444636][/DOUBLEPOST]
Yusuf bey belki ben kimim bilirsiniz, bu yorumlarım içersin de sizi kışkırtmak gibi bir amacım yok size daha iyi yerlere gelmeniz için verilen basit tavsiyeler var. Ama bunu kendinize yediremiyorsanız orasını bilmem bende sizden daha kötü buildler yapıyordum şimdi olduğum konum çok farklı ama değil mi ? O yüzden ya lâikt-i olmadan cümlenize özen gösteriniz.
Zaten noob olduğumu söylüyorum başkan.Sizden sonra gelenler benim size verdiğim cevabı kışkırtma olarak algıladıklarından hem kendilerini hemde bizi çukura çekme çabası içerisine girmiş kendilerine vazife edinmişlerdir.Ben de kendini geliştirmeye çalışan aciz bir kulum sonuçta kendimi ne üstün görürüm nede alçak ama herkesin hakkıda farklıdır elbet ben senin yapıtlarındanda örnek alıyorum başkalarının yapıtlarındanda örnek alıyorum örnek aldığım bir insana laf atacak kadar düşmedim şükürki değerli yorumun için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl