Faction Spawn Yapımı v2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar ben Yusuf.Hatırlayacağınız üzere faction spawn başlangıç v1 diye bir konu açmıştım bu konu onun devamı niteliğinde olacaktır.Çalıştığımdan dolayı günlük sadece 3 saat vakit ayırabildiğim minecraft'ta elimden geldiğince gelişmeye ve buildler ortaya koymaya çalışıyorum.Umarım beğeniyorsunuzdur neyse konuyu dahada uzatmadan başlayalım.Ve ek olarak bu sefer Shaderli ve Shadersiz olarak iki farklı yükleme yaptım dilediğinize bakıp yorum atabilirsiniz İyi forumlar.
Not:Çok fazla iyi değilim build konusunda gelişiyorum yorumlarınızı ona göre yapabilirseniz makbule geçecektir ve bu arada ben daha iyisini yaparımcılar gelmesin çünkü gereksiz post kasıyorlar kime dediğim o şahıs anladı.

7NQVjY.jpg

VMBgJZ.png

PrGYj5.png

PrGYj5.png

PrGY9O.png

PrGYj5.png

r2ymra.png

PrGYj5.png

vpyQ9A.png

PrGYj5.png

PrGYj5.png

XXlDQ5.png

PrGYj5.png

WQo6J4.png

PrGYj5.png

G0GpLb.png

PrGYj5.png
VMBgJZ.png

0Br4YL.png
[DOUBLEPOST=1500631848,1500631794][/DOUBLEPOST]
Dipnot:Fotoğraf çekimlerinde hiç iyi değilim açı vs. gibi şeylere dikkat etmeden çektim.

Son düzenleme:
1 le 2 arasındaki fark nedir ? 4 yana kopyalamışsın sadece[DOUBLEPOST=1500655445,1500655411][/DOUBLEPOST]Açıkçası benim gördüğüm bu biraz daha eklemeler yapabilirdin

1 le 2 arasındaki fark nedir ? 4 yana kopyalamışsın sadece[DOUBLEPOST=1500655445,1500655411][/DOUBLEPOST]Açıkçası benim gördüğüm bu biraz daha eklemeler yapabilirdin
Zaten konunun başını okursan devamı niteliğindedir dedim.Değişiklikleri söyleyeyim sana 4 tarafa eşit bir şekilde duvalar dizildi bir önceki konudaki tasarımından farklı duvar yapıldı.Köşelere farklı kuleler koyuldu.Şuanda sunucuda yerin tasarımı yapılıyor isterseniz gelip sunucumda bakabilirsiniz.
[DOUBLEPOST=1500714317][/DOUBLEPOST]
Şuan yerin tasarımını yapmaya devam ediyorum şuanlık bir görüntü sizce eksik veya fazla veya yapılması gereken birşey varmı?
7NQBDN.png

Yer deseni :) anladım efendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl