IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Merhabalar ben Yusuf.Hatırlayacağınız üzere faction spawn başlangıç v1 diye bir konu açmıştım bu konu onun devamı niteliğinde olacaktır.Çalıştığımdan dolayı günlük sadece 3 saat vakit ayırabildiğim minecraft'ta elimden geldiğince gelişmeye ve buildler ortaya koymaya çalışıyorum.Umarım beğeniyorsunuzdur neyse konuyu dahada uzatmadan başlayalım.Ve ek olarak bu sefer Shaderli ve Shadersiz olarak iki farklı yükleme yaptım dilediğinize bakıp yorum atabilirsiniz İyi forumlar.
Not:Çok fazla iyi değilim build konusunda gelişiyorum yorumlarınızı ona göre yapabilirseniz makbule geçecektir ve bu arada ben daha iyisini yaparımcılar gelmesin çünkü gereksiz post kasıyorlar kime dediğim o şahıs anladı.
[DOUBLEPOST=1500631848,1500631794][/DOUBLEPOST]Not:Çok fazla iyi değilim build konusunda gelişiyorum yorumlarınızı ona göre yapabilirseniz makbule geçecektir ve bu arada ben daha iyisini yaparımcılar gelmesin çünkü gereksiz post kasıyorlar kime dediğim o şahıs anladı.
Dipnot:Fotoğraf çekimlerinde hiç iyi değilim açı vs. gibi şeylere dikkat etmeden çektim.
Son düzenleme: