Çözüldü Faction Spawn claim sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpha4117
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.783
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
? konumuzla alakası ne wg atmamalarını istiyorum spawn haritasına sadece ormanda atılacak

Şimdi öncelikle bizlere ne soracağını açık bir dille belirtmen gerekiyor. WG'nin açılımı WorldGuard'dır. "Adamlar spawna wg atıyor" yerine "claim atıyor" ifadesini kullansaydın yanlış anlaşılmazdı. Neyse sorunun çözüldüyse belirtirsin.

Şimdi öncelikle bizlere ne soracağını açık bir dille belirtmen gerekiyor. WG'nin açılımı WorldGuard'dır. "Adamlar spawna wg atıyor" yerine "claim atıyor" ifadesini kullansaydın yanlış anlaşılmazdı. Neyse sorunun çözüldüyse belirtirsin.
Claimse cevabını verdim :D

+1

Oyuncular yetki verilmediği sürece WG atamazlar. Zaten yanlışıkla vereceğinizi sanmıyorum. Büyük ihtimal Claim atma eklentisi olan Grief Prevention adlı Claim atma eklentisinden kaynaklanıyordur. Bunu engellemek için eklentinin config bölümüne girin. Mode bölümünün içerisinde WG attığınız dünyanın haritasının ismini bulun. Daha sonra bulduğunuz dünyayı Disabled yapmanız oyuncularınızın claim atmasını engelleyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl