Çözüldü Faction Serverler Ortak Sorun , Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Demirhann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 980
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demirhann

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Arkadaşlar Selamun Aleyküm ,

Faction Serverlerinde Gözlemlediğim Kadar 2 3 Sorun Buldum Ve Çözümünü Öğrenmek için Bu Konuyu Açıyorum Lütfen Yardımcı Olun

1 - Minigames Plugininde Adamlar 1 Kere Parkuru Bitirdikten Sonra Sadece 1 Kere Ödül Geliyor , 2.Bitirişinde Parkur Ödül Vermiyor Minigames Plugini İle Ayarlı

2 - NameTagEdit'te Ayarladıktan Sonra /ne reload Yazdıktan Sonra Tabda Taglar Gözüküyor Ancak Adamlar Yazı Yazdıktan Sonra Gidiyor " Tag Uzun Değil "

3 - MyThicMobs Pluginini Kulananlarda Sıknıtı Bilmiyorm Bosslara Oplardan Başak Kimse Vuramıyor ..

4 - 1.8.x le Beraber Skin Göstermeme Sıkınıtısı Çıkmıştır , Arkadaşlarım SkinsRestorer Pluginini Kullanıyor Ancak Serverde Skinler Hayla Gözükmüyor

BUNLAR BANA GELEN ORTAK NEDENLERDIR KENDI SERVERIMDE OLMASINI ISTEMEDIĞIM IÇIN VE BAZILARINA YARARLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN KONUYU AÇTIM , CEVAPLAYAN ARKADAŞLARA MİNNETTAR OLACAĞIM

1. parkuru kendi plugin paketinden ayarlayabilrisin biraz ingilizcen olması şart
2. NameTagEdit sorunu sende vardır benim serverimde öyle bir sıkıntı yoktu
3. MyThicMobs yerine EpicBoss kullanabilirsin hem kolay hemde kullanışlı
4. 1.8.x de skinrestorer sende hatalıdır genellikle çogu hub veya diger sunucularda böyle bir sıkıntı yok

Demirhan Bey Merhaba
İlk Olarak Sorunlarınızı Madde Madde Yazacağım
1- Minigames Plugininin Config Bölümünde MaxRank 1 Vardır Onu Değiştirilmesi Gerekli
2- Plugininizin Sürümü Uyumlu Değildir Aynı Sorunu Bende Yaşadım
3- O Pluginde Permissions Vardır Onu Oyuncuya Vermeniz Gereklidir
4- Skin Restorer Ve Protocollib Pluginini Kurduğunuzda Sorun Düzelicektir
Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana :)

@Banamsn Adamsın Usta Ancak Serverimizde Skin Restorer ve Protocollib Mevcut Sürümleri Mi Uymuyor acaba ?

Demirhan Bey
Sürümler Çakışırsa Konsolda Error Kodu Gözükür Eğer Varsa Güncelleyiniz Sorun Çözülür
İyi Forumlar :D

@Banamsn usta :D minigames plugininin configinde maxrank yok malesef

Demirhan Bey
Güncel Sürüm Kullanmıyorsunuz Demekki Güncel Sürümlerin Hepsinde Vardır Bilginize
İyi Günler :)

@Banamsn usta 1.8 için olan en güncel sürümü kullanıyorum serverim 1.8.x

Demirhan Bey
İsterseniz Ozelden Konuşalım Bazı Arkadaşlar Mesaj Kastıgımızı Düşünebilir...
Saygılar

1 olarak Minigames plugini güncelle ayarlarına bak
2 Olarak NameTagEdit plugin güncelle
3 olarak EpicBoss plugini kullan herkezin tercihi EpicBoss
4 olarak skinrestorer plugin güncelle sürümünü kendi sunucuna göre indirmelisin
5 olarak ta pluginlerini herzeman güncell tutmaya bak hata vs oluyor plugin güncel olmadıgında

@Banamsn usta skype adresin varmı acaba ?

Arkadaşalr Şu Skript Ve Plugin İşlerinden Anlayan Arkadaş Lazım Skype Adresini Verebilcek Lütfen Yardımcı Olabilcek Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl