Faction serverı için harita satın almak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paketalcam123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Öncelikle merhabalar, ileri bir tarihte kâr amacı gütmeyen ve paket olarak zengin bir faction sunucusu açmak istiyorum fakat harita yapmak bana aşırı sıkıcı geldiği için yapmıyordum. Harita paketini alacağım kişiden özellikle kendine ait buildlerinin örneklerini istiyorum. Harita detaylarını özel olarak konuşuruz o yandan bir problem yok. Bütçe: 0-200TL arasıdır. Piyasadaki neredeyse tüm haritaları araştırdım dolandırıcılar hiç vaktimi çalmasınlar.
Discord : Şakasız#5821

Merhaba @paketalcam123

Ufak bir tavsiye vermek isterim, forumumuzda onaylı satıcı veya özel takım flaması olan üyelerimizle iletişime geçebilirsin, işini gerçekten güzel yapan takımlar mevcut.

imzami.png

Öncelikle merhabalar, ileri bir tarihte kâr amacı gütmeyen ve paket olarak zengin bir faction sunucusu açmak istiyorum fakat harita yapmak bana aşırı sıkıcı geldiği için yapmıyordum. Harita paketini alacağım kişiden özellikle kendine ait buildlerinin örneklerini istiyorum. Harita detaylarını özel olarak konuşuruz o yandan bir problem yok. Bütçe: 0-200TL arasıdır. Piyasadaki neredeyse tüm haritaları araştırdım dolandırıcılar hiç vaktimi çalmasınlar.
Discord : Şakasız#5821
Wafe#3352 ulaşırsanız sizi yönlendirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl