Bulundu Faction Servere Yetkili Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuniorPython

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Serveri açıcaz ve yetkili alımı yapacağız az kişiyle çok işi yapmayı planlıyoruz :)
Boş yetki:Builder,Rehber,Admin
Bu arada server sürümü 1.8.x dir.
Ad:
Soyad:
Geçmişiniz (Bu sw de bu yetkide görev aldım şeklinde):
Oyuncularla İyi Geçinirmisiniz ? :
Neden Sizi Seçmeliyiz:
Faction Bilginiz:
Minecraft Bilginiz:
Günde Kaç Saat Serverimizde Olursunuz ? :
WebSend'i Bağlayabilirmisiniz ? (Zorunlu değildir bağlarsanız yetkiniz artar) :
Soru sayısı biraz fazla :) Çünkü iyi yetkili almak istiyoruz boş insanlarla vakit kaybetmek istemiyoruz.
Bu arada 1.8 WebSend ayarlayamıyoruz maalesef onu ayarlarsanız normal oyuncuya yetki vericez.
Eğer yetkili alımında seçilip WebSend'i bağlayabiliyorsanız yetkinizi arttırıcaz.
WebSend'i bağlayacağınız hostu sağlayan:Batihost
Uzantısı:mc.tc

Ad:Ömer
Soyad:Görmüş
Skype Adresiniz:Var Ömer Faruk Gormus
Geçmişiniz (Bu sw de bu yetkide görev aldım şeklinde):Bir PvP serverde Rehber olmuşluğum var
Oyuncularla İyi Geçinirmisiniz ? :Evet
Neden Sizi Seçmeliyiz:Çümkü insanlarla hemen kaynaşıyorum sorunlarını çözüyorum ve adaleti yerine getirmeye çalışıyorum
Faction Bilginiz:her türden 1 sene tamamen faction oynadım
Minecraft Bilginiz:4 yıllık mineccraft oyuncusyum hepsini biliyorum
Günde Kaç Saat Serverimizde Olursunuz ? :4 saat
WebSend'i Bağlayabilirmisiniz ? (Zorunlu değildir bağlarsanız yetkiniz artar) :Bağlayamam

Ad: Burak
Soyad: -
Skype Adresiniz: BurakAntalya0
Geçmişiniz (Bu sw de bu yetkide görev aldım şeklinde): Yetki Aldığım sunucular Kapatıldığı için İsim Versem Bile Bişi değişmiyecek, ama Şimdiye Kadar 7 farklı sunucuda admin moderator ve rehber oldum
Oyuncularla İyi Geçinirmisiniz ? : Tabii ki
Neden Sizi Seçmeliyiz: Gerekli komut ve plugin bilgisine sahip olduğu düşünüyorum.
Faction Bilginiz: %79
Minecraft Bilginiz: %87
Günde Kaç Saat Serverimizde Olursunuz ? : 3-4 saat.
WebSend'i Bağlayabilirmisiniz ? (Zorunlu değildir bağlarsanız yetkiniz artar) : Maalesef...

Ad: Fatih Buğra
Soyad: UYANIK
Skype Adresiniz: fatihbugrauyanik
Geçmişiniz (Bu sw de bu yetkide görev aldım şeklinde): Türk Network , TheJeslyCraft , AlonePvP , FluentPvP , DarkPvP ve Niceleri.
Oyuncularla İyi Geçinirmisiniz ? : Tabiki neden geçinmeyeyim ki oyuncular oyuncu olduğu için değil insan oldukları için iyi geçinmek zorundayım.
Neden Sizi Seçmeliyiz: İşini hakkıyla yapan işinde özenli olan minecrafttan anlayan saygılı dürüst işini titizlikle yapan birisi arıyorsanız doğru kişinin formunu okuyorsunuz.
Faction Bilginiz: 5 yıllık minecraft sürecim boyunca 2 yılını factions sunucularında oynayarak,çalışarak geçirdim.
Minecraft Bilginiz: En az bi 5 yıl minecraft oynadım bilgimi siz düşünün.
Günde Kaç Saat Serverimizde Olursunuz ? : 9-10 saat garanti.
WebSend'i Bağlayabilirmisiniz ? (Zorunlu değildir bağlarsanız yetkiniz artar) : Kesin birşey konuşmak olmaz fakat bağlayabileceğime inanıyorum.

İstediğiniz Yetki: Adminlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl