Çözüldü Faction Server Kurulumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

viberish

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Merhaba biliyorum çok konu açtım ama yardımınıza ihtiyacım var ben internetten hazır plugin paketi indirdim ftp den servere atıyorum ama server açılmıyor hep yeniden başlatıyor kendini nasıl çözerim bunu ?

Merhaba biliyorum çok konu açtım ama yardımınıza ihtiyacım var ben internetten hazır plugin paketi indirdim ftp den servere atıyorum ama server açılmıyor hep yeniden başlatıyor kendini nasıl çözerim bunu ?

İnternetten paket alarak sunucunu açamazsın. İnternetde bulunan paketlerin nerdeyse tümü hatalı. O sorun da o yuzden kaynaklanıyor olabilir.

Belli bir miktar ücret ile paket alabilirsin: Eklenti - Logalos | Plugin Paketi Hizmetleri | %15 İNDİRİM!

Dostum konsolda çıkan hata varsa fotoğraflarını atar mısın ?

Herkes kendi çıkarının peşinde, "Emektar" dışında yardımcı olmaya çalışan yok :(

Dostum ilk olarak ftp açıyoruz. giriş yapdıgımızdan emin oldugumuz zaman oradaki plugins kısmını silip, indirmiş oldugunuz plugin paketinin içerisindeki plugins dosyası ile degiştiriyoruz. Fakat sorun bu degil ise lütfen emektar arkadaşımızın dedigi gibi losg klasörüne girip lates dosyasına tıkla ve oradaki bütün yazıları bize ulaşırırmısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl