Çözüldü faction server kit notch falan sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercanz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 925
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercanz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
arkadaşlar yapiyorum ama sürekli notch falan çıkyıo kitlerde yardımcı olacak arkadaş varmı ?

Kitlerini ayarlarken normal notepad değilde googleye notepad++ yaz o şekilde editle.
yazdığın yazılar kırmızı çıkıyorsa çalışmaz ayrıca tırnaklama işaretleride önemli

Yönetici sağolasın ama notepad++ kulanıyorum hala sorun çözülemedi o kadar yapiom reload atiyom bi baktım gidiyo hepsi skypem:Ercan.as2[DOUBLEPOST=1454162325,1454161691][/DOUBLEPOST]ESKİ SKYPE DONDUĞU için yeni skypem:ercan.as3

Kitli hazır essentials kullan ilk önce. Ondan sonra ImHai'nin dedigi gibi notepad++ kullan bir de kaydetmeme sorunu reloaddan değildir notepad++ 'dır onun çözümü ise yukardaki X butonu yerine sağ tarafdaki kaydetme butonuna tıklayarak kaydet öyle olur bendede vardı bi zaman o sorun.

Essentials > Config.yml 'yaptığı kitler eğer oyunda gozukmuyorsa , Config bozulmustur. Config Derlemesi veya Hatalarını gormek için sana onerceğim site şurdadır;

Aşağıdaki adresden ulaşabilirsin ;) , iyi forumlar !
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl