Bulundu Faction Raid Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myface26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 652
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myface26

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
SelamunAleyküm kardeşler ben factionda adamların c4 şeklinde tntlerle kapıları patlatmasını sağlayan bir pl veya skript arıyorum bana yardım edicek kardeş varmıdır claimli alanda çalışıcak ancak wgli alanları bozamaması gerek birde oyuncular üretememeli benim kendi oluşturduğum ve markettten sattığım c4 lerle iş görmeliler

Direk TnT'yi aktif etsen ya? Neden bu kadar uğraşıyorsun?

Direk TnT'yi aktif etsen ya? Neden bu kadar uğraşıyorsun?

tnt kolay yapılabilir ve wgli yerleridiğer heryeri patlatabiliyorlar ben sadece klan evlerinin bulunduğu yerleri 2 patlatmada yok edicek birşey arıyorum

tnt kolay yapılabilir ve wgli yerleridiğer heryeri patlatabiliyorlar ben sadece klan evlerinin bulunduğu yerleri 2 patlatmada yok edicek birşey arıyorum
Wg'de tntyi kapat, dünyada aç. TnT'yi anticraft ile kapat ve eventler ile dağıt ya da markette sat. Daha iyi olur senin için.

Wg'de tntyi kapat, dünyada aç. TnT'yi anticraft ile kapat ve eventler ile dağıt ya da markette sat. Daha iyi olur senin için.
Teşekkür ederim peki şu şekilde bir plugin varmı veya skript faction plsi önemli değil benim için istediğim şey tam olarak şu oyuncular belirli sahiplenmiş düşman kalesini verdiğim C4 ile patlattıktan sonra klanın claimini koruyan base bloğu (herhangi bir blok olabilir) onu kırınca claim düşmeli aynı bedwars gibi düşünün ancak onu kırınca claim kalkıcak kolayca kırılmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl